Unul dintre ei, Madalin Stoica, si-a pierdut viata. El era plecat de numai trei saptamani in misiune si acum urmeaza sa se intoarca acasa intr-un sicriu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Unul dintre prietenii soldatului decedat a povestit ca Madalin a fost inselat de catre armata romana si aduce acuze grave. "Lumea trebuie sa afle adevarul. Madalin a plecat in Afganistan tremurand de frica. Aflase cat de periculos e. si avea dreptate. Iata ca de ce i-a fost frica n-a scapat. El nu era militar combatant, instruit sa traga cu arma, sa lupte. Era asistent medical. Cand i s-a propus sa plece in urma cu aproape noua luni i s-a spus ca nu va fi nevoit sa paraseasca baza militara. A acceptat, stiind ca e in afara oricarui pericol. Numai ca, surpriza, cu o luna jumatate-doua inainte sa plece a fost informat ca s-a produs o modificare si ca va fi nevoit sa iasa impreuna cu luptatorii in misiunile de patrulare. Mai exact, a fost mutat de la Compania 4 la Compania 3. Atentie, i s-a spus acest lucru cand nu mai avea voie sa renunte! E un termen, nu stiu exact cat anume, de la care nu mai ai voie sa renunti.

De-asta Madalin mi-a spus ca a fost tras pe sfoara de anumite persoane din armata. Nu s-ar mai fi bagat in treaba asta daca ar fi stiut de la inceput. Pana in ultima ora a plecarii s-a luptat sa revina pe postul pe care optase initial de la Compania 4. Numai ca acolo fusese pusa o fata din Bacau",  a povestit, azi, prietenul lui Madalin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si