Duhovnic iubit de toate generatiile, Parintele Constantin Necula a facut o serie de dezvaluiri emotionante despre patimile sale si mai ales cum l-a indrumat mama sa in viata.
 
„Mama imi spune sa fiu cumine si eu ma fac cuminte, pentru ca nu vreau sa o supar. Nu vreau sa o supar pe mama, pentru ca niciodata nu este bine sa ne suparam parintii, pentru ca nu stim cât ii avem lânga noi.
Mama este o femeie pasnica si imi spune tot timpul sa nu ma cert cu oamenii si sa nu intru in conflicte. Eu nu sunt perfect, asa cum este mama. Dau nastere unor controverse si asta pentru ca eu sunt fiul mamei mele, nu sunt mama, ca sa fiu asa bun”
, a povestit Parintele Constantin Necula, potrivit stirilekanalD.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 
Mai mult decât atât, preotul a vorbit si despre patimile sale. „O Doamne! Da, nu sunt din fier. De unele nu am scapat. Sunt multe despre care nici nu banuim ca pot deveni patimi. De exemplu patima cititului care e asa de frumoasa. Poate deveni o panima foarte mare, mai ales tunci când folosesti cititul numai in favoarea argumentarii propriilor tale pareri, fara a citi pentru a intelege ce gândesc ceilalti.
si mai sunt multe altele de felul acesta
”, a mai spus duhovnicul pentru un post de televiziune romanesc.

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si