Close sidebar
Close sidebar

Dezvăluiri exclusive! A cui era cu adevărat casa în care a murit Marcel Toader! Avem primele declarații! "Erau prieteni de mult. Se întâlneau des aici"

Marcel Toader a încetat din viață în casa unui prieten din Periș, chiar pe terasă

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marcel Toader a murit sâmbătă, în mod cu totul neașteptat. Omul de afaceri a suferit un stop cardio-respirator și nimeni nu l-a mai putut salva. Medicii SMURD care au ajuns la fața locului au efectuat manevre de resuscitare timp de 57 de minute. Din păcate, vedeta nu a putut fi salvată și a fost declarată decedată.  

De altfel, în premieră pentru WOWbiz.ro, unul dintre martorii prezenți în momentul tragediei avea să povestească tot ce s-a întâmplat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Doamne, este groaznic. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasă. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el.

Toți cei de aici suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că... s-a dus Marcel al nostru", a declarat artistul, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

Marcel Toader a murit în casa unui prieten vechi

În consecință, Marcel Toader a murit în casa unui prieten, atunci când nimeni nu se aștepta. De altfel, surse autorizate susțin că vila de la Periș în care omul de afaceri și-a găsit sfârșitul este a lui Bogdan Vlad, un apropiat de-al bărbatului. Acesta îl invitase pe el și pe alți amici într-un weekend, să se simtă bine și să depene amintiri. ”Se întâlneau des aici, era ca o evadare din agitația Bucureștiului și a problemelor pe care Marcel le avea în business-uri, dar și în viața privată”, au conchis surse apropiate.

Sursă foto vilă Peris: click

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI