Mai exact, în presă au apărut informații cu privire la un al treilea stop cardio-respirator suferit de Mihai Constantinescu suferit în timp ce se află internat la Spitalul Floreasca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Nu pot să dau prea multe detalii despre starea lui Mihai Constantinescu”, spune Simona Secrier. Cu toate acestea, soția lui Mihai Constantinescu a recunoscut că are toate motivele să rămână optimistă în această perioadă, mai ales că artistul este îngrijit exemplar. ”Se vede deja o mică îmbunătățire, sperăm la mai mult”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Simona Secrier. De altfel, de-a lungul celor mai bine de trei săptămâni de când este inteernat, soția lui Mihai Constantinescu este nelipsită de la căpătâiul artistului, pândind cel mai mic semn și rugându-se pentru însănătoșirea cântărețului.

Mihai Constantinescu, găsit de soția lui după ce a făcut stop cardio-respirator

 

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el.

În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri și a fost salvat de medici. Imediat după ce a ajuns la spital, contactată de reporterii WOWbiz.ro, Simona Secrier a lansat un apel disperat, printre lacrimi. „Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă.
Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog"
, a spus Simona Secrier în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, sperând ca soțul ei, Mihai Constantinescu să mai poată fi salvat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si