Mai exact, ne-au dezvăluit sursele noastre, Mihai Constantinescu este vegheat zi și noapte de soția lui Simona Secrier care așteptă, rugându-se necontenit pentru o minune care să îl salveze pe artist.

Citeste si: Mihai Constantinescu este în comă de 50 de zile! Medicii sunt rezervați

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citeste si: Soția lui Mihai Constantinescu, apel către toți fanii artistului: „Să ne rugăm...”

Citeste si: Dezvăluiri EXCLUSIVE ale Simonei Secrier despre starea lui Mihai Constantinescu! Care este adevărul după ce s-a zvonit că a făcut al treilea stop cardio-respirator

”Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, ne-a spus în exclusivitate un apropiat de-al familiei. Mai mult decât atât, Simona Secrier ne-a confirmat, lapidar, informațiile pe care le-am primit. Astfel, contactată de WOWbiz.ro, Simona Secrier ne-a declarat, grăbită, dar pe un ton care spune totul despre furtuna din sufletul ei că nu sunt motive de optimism.

”Nu e o schimbare, din păcate. Nu pot vorbi acum”,  ne-a spus Simona Secrier.

Mihai Constantinescu, găsit de soția lui după ce a făcut stop cardio-respirator

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață.

De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri și a fost salvat de medici. Imediat după ce a ajuns la spital, contactată de reporterii WOWbiz.ro, Simona Secrier a lansat un apel disperat, printre lacrimi. „Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog", a spus Simona Secrier în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, sperând ca soțul ei, Mihai Constantinescu să mai poată fi salvat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si