Veste dramatică pentru presa din România. Apreciata jurnalistă Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani. De aproape trei saptamani, nimeni nu o mai vazuse ieșind din locuința ei din Tunari-Otopeni, astfel că, duminică seara, o vecină alarmată, prietenă de suflet, a sunat, la 112. Apelul disperat a fost făcut in jurul orei 22.00, iar echipajul de la salvare care a venit imediat a intrat în casă și a găsit-o pe vedetă fără suflare.

După primele cercetări ale anchetatorilor s-a ajuns la concluzia că nu existau urme de violență pe corp, astfel că ziarista Cristina Țopescu a murit din cauze naturale. Din păcate, trupul vedetei era într-o stare de putrefacție avansată, motiv pentru care s-a specificat clar în raportul medico-legal că ea ar fi decedat de aproape două săptămâni.

Ce se specifică în comunicatul oficial după necropsia jurnalistei Cristina Țopescu

Potrivit INML, ipoteza conform căreia vedeta a încetat din viață înainte de Anul Nou se adeverește. În primă fază, Institutul de Medicină Legală a întocmit un raport preliminar,dar nu a fost stabilită cauza decesului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu.

Citeste si: Știrea momentului: Cristina Țopescu va fi incinerată

Citeste si: Cristina Țopescu, strigăt de ajutor înainte să moară: "Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir. Te rog din suflet dă-mi un semn!"

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citeste si: Mesajul CNA după moartea Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu a murit! Fratele ei a venit însă la cercetarea de la fața locului! ”Nu a vrut să iasă în față”

Cristina Țopescu a murit singură, fără nimeni aproape, însă, duminică, acasă la ea a venit totuși unul dintre frații săi din partea tatălui, cel care locuiește în Capitală. Surse de la fața locului susțin că bărbatul ar fi stat toată noaptea acolo, pe toată perioada cercetărilor făcute și a fost la dispoziția anchetatorilor. Totuși, el a preferat să fie discret, s-a ferit de jurnaliști, preferând să închidă ușile, și să nu fie văzut deloc. ”Asta fost dorința lui, să nu iasă deloc în față”, au dezvăluit surse de la fața locului.

Ce a reprezentat Cristina Țopescu în lumea jurnalismului românesc

Cristina Țopescu a murit, dar oamenii trebuie să își aducă aminte totul despre ea, ca despre o valoare a presei românești.

Jurnalista a fost absolventă a Facultatii de Limbi Străine, secția engleza- italiană, din cadrul Universității București. Încă din copilărie, aflată în preajma marelui Cristian Țopescu, tatăl ei,  a fost atrasă de mirajul micului ecran, în perioada 1970- 1979 apărând chiar  în nenumărate emisiuni pentru copii și tineret produse la TVR. O vreme, după terminarea studiilor universitare, a lucrat la revistele culturale "Contemporanul" (corector) și "Cinema". În plus, Cristina Țopescu făcea și traduceri ale filmelor care circulau atunci pe video. În vara anului 1989, a încercat să ajungă clandestin în Germania (unde se afla mama sa, prima soție a lui Cristian Topescu), dar a fost prinsă la graniță, astfel că, timp de mai multe luni, a stat după gratii, fiind eliberata la începutul lui 1990, când democrația s-a instalat și în România. A revenit în televiziune in 1991,la Pro Tv, la Antena 3, TVR, apoi La Prima Tv. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si