Tinerii, in varsta de 28 si 38 de ani, au fost ucisi cu mai multe lovituri de cutit in apropiere de localitatea Chivasso, provincia Torino, situata nordul Italiei. Cele doua corpuri prezentau si numeroase lovituri la cap.

Ultimul postaj de Doru, unul dintre cei doi tineri romani, este de-a dreptul cutremurator. Pare ca tanarul si-a prevestit sfarsitul.

"Am crezut ca-n lumea asta, bine faci, bine gasesti, dar... PE CINE NU LASI SA MOARA, NU TE LASA SA TRAIESTI", a scris tanarul pe Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Potrivit carabinierilor, trupurile celor doi au fost descoperite la o distanta de 500 de metri, unul de celalalt, in directii opuse, ca si cum ar fi incercat sa fuga de agresori. De asemenea, cabana in care locuiau romanii a fost distrusa de un puternic incendiu, cel mai probabil pus intentionat de criminali pentru a ascunde eventuale indicii ale crimei.

Un batran care locuieste in apropiere a declarat ca a auzit mai multe masini in noaptea in care a avut loc crima.

„Nu le-am vazut, dar cred ca au fost doua sau trei (masini – n.r.). Am crezut ca sunt cuplurile care se retrag in zona pentru a avea intimitate. Dar doua sau trei care pornesc in graba cu scartait de cauciucuri e imposibil”, spune batranul italian, potrivit rotalianul.com.

Carabinierii sunt convinsi ca e vorba despre o crima din razbunare: „Nu aveau dusmani, erau baieti foarte buni”, a declarat proprietarul turmei de oi, Franco Pognant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si