Avocatul său consideră că acuzația nu există. Clientul său e arestat de la sfârșitul lunii august. Doar că surse din cadrul anchetei susțin altceva: individul de 30 de ani a fost suspus testării cu poligraful iar rezultatele indică faptul că ar minți. Celălalt frate geamăn a adunat mai multe luni de arest preventiv. Alături de el, a ajuns după gratii și o tânără de 18 ani.

Citeste si: O adolescentă a fost șantajată să nu depună plângere împotriva celor doi bărbați care au agresat-o

Acuzațiile procurorilor sunt revoltătoare. Fata lucra ca bonă în timpul liber și înlesnea abuzurile la care participa unul dintre gemeni. În dosarul acestuia sunt probe video și poze care ar dovedi infracțiunile, spun procurorii. Iar grozăvia merge și mai departe: printre victime s-ar număra și copii de un an.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Caz șocant în Olt: Fetiță de 10 ani agresată sexual după o serbare religioasă

Frații cunoscuți drept gemenii pedofili au ajuns în atenția presei încă din 2014 când în calculatorul lor au fost descoperite poze indecente cu minori. Doar că atunci au scăpat cu o pedeapsă blândă, cu suspendare.

Citeste si: VIDEO- Gemenii unui avocat cunoscut din Timiș au fost arestați. Au abuzat mai mulți minori

Cum își alegau cei doi victimele

Două dintre victime fraților pedofili sunt de cetățenie străină, iar ororile ar fi avut loc anul trecut. Conform unor surse din anchetă, cel mai plauzibil este faptul că gemenii au mai multe victime, dar cu toate acestea, fiind dictați de frică, minorii nu au povestit nimic acasă.  

Citeste si:  O femeie și-a ucis cei doi copii pentru că se simțea obosită. Trupurile neînsuflețite ale micuților au fost ținute în pat două săptămâni

Fii avocatului din Timiș nu sunt străini de aceste fapte, cei doi fiind condamnați în trecut pentru acte similare. La vremea respectivă, procurorii DIICOT au declarat public că cei doi agresori au avut zece victime. Una dintre fetițe a fost urmărită de gemeni în scara blocului, după care au intrat peste ea în casă. Pe celelalte victime, cei doi frați le urmăreau pe stradă, când se întorceau de la școală, le ademeneau într-o mașină unde le obligau să se dezbrace și le fotografiau. Mai exact, este vorba de fetițe cu vârste cuprinse între șapte și nouă ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si