Mihaiela Iorga Moraru a declarat, la Antena 3, ca exista procurori care nu se inscriu pentru postul de procuror-sef al DNA "de frica". Se pare ca, Laura Codruţa Kovesi ar fi in continuare interesata de ce se intampla la DNA. 

Fostul procuror a spus ca se vehicula, inainte ca Laura Codruta Kovesi sa fie revocata, ca la sediul PSD i s-a propus postul procuror-sef al DNA, adaugand ca la o sedinta de lucru, Kovesi a afirmat

ca unii procurori merg la sediile acestui partid. Iorga a negat prezenta la PSD.

"La un moment dat, am primit din partea unei persoane un mesaj in sensul ca s-ar fi auzit in anumite medii ca as fi sustinuta pentru a ocupa postul de procuror sef al doamnei Kovesi. Persoana respectiva m-a avertizat ca ar fi bine sa discut cu doamna procuror-sef Kovesi si daca nu este adevarat, sa vorbesc cu dansa pentru ca as putea sa suport consecinte nu tocmai placute. La scurt timp dupa aceasta discutie, spre miezul noptii, am primit un telefon din partea unui coleg. Se intâmpla cu câteva luni inainte de revocare (a Laurei Codruta Kovesi din functia de sef al DNA, n.r.). El m-a intrebat daca este adevarat ca am fost chemata la PSD si daca mi s-a propus sa fiu numita procuror sef al DNA. I-am spus ca nu pot sa cred ca ma intreaba asa ceva, pentru ca nu as face niciodata asa ceva.

A spus ca stie ca nu e posibil, dar a fost intrebat si intreaba si el", a spus Mihaiela Moraru Iorga, la Antena3, potrivit Mediafax.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Procurorul a mai spus ca dupa aceasta situatie, la o sedinta de lucru, Laura Codruta Kovesi a afirmat ca unii procurori "se plimba pe la sediile PSD".

"La ceva timp dupa acest eveniment, am avut o sedinta de lucru in cadrul careia doamna procuror-sef a afirmat, la modul general, ca unii procurori se plimba pe la sediile PSD. intelegeti cam care era atitudfinea in situatia in care aparea un potential concurent", a spus Iorga.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si