Bianca a avut o discuție plină de dezvăluiri cu Marius. În timp ce Marius o place pe Bianca, frumoasa concurentă îi mărturisește că Robert este varianta ei masculină și că îi atrage atenția în multe moduri.

Apar noi dileme în Casă, mai ales pentru Marius. Pe cine își dorește frumoasa concurentă să îi fie alături? 

Marius a rămas surprins de declarațiile Biancăi

Discuția celor doi a început cu mărturisirea sinceră a Biancăi despre faptul că vrea ca lumea de acasă să o înțeleagă.

Se pare că Bianca avea să știe că îl poate deruta pe Marius cu mărturia ei, dar a preferat să fie sinceră.

"Vreau ca oamenii să nu mă perceapă greșit... Nu mă tem că aș putea face o alegere prea rapidă. Nu cred că ar trebui să fiu condamnată pentru că nu știu, pentru că nu am interacționat suficient", a spus Bianca.

Când Marius credea și spera ca Bianca să îl placă și să îl prefere, Bianca face mărturisiri la care concurentul nu se aștepta.

"Robert îți atrage atenția pentru cum răspunde, pentru concluziile pe care le trage. Eu l-am considerat pe Robert varianta mea masculină. Pentru modul în care gândește și cum e el ca persoană", i-a dezvăluit Bianca lui Marius, într-un moment de sinceritate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ulterior, văzând poate reacția lui Marius, care a rămas surprins, Bianca începe să se contrazică, spunând că nu îl place chiar în totalitate pe Robert.

"Adică înțeleg foarte bine cum vorbește, concluziile pe care le trage pentru că îl înțeleg... pentru că așa am fost oarecum crescută și eu, dar nu pot să zic că îmi place Robert în totalitate, mă dă pe spate... pentru că de la tine îmi plac alte lucruri",

a continuat Bianca, fără rețineri.

Citește și: VIDEO. Robi din "Casa Iubirii", chemat în camera roșie de Julia! "Sunt masochistă?" A urmat ceva neașteptat pentru Virginia

bianca si marius casa iubirii

Bianca și Marius, Casa Iubirii

[Sursa foto: Capturi emisiune Casa Iubirii]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Se pare că Bianca s-ar afla între ciocan și nicovală. În timp ce mărturisește că îl place pe Robert, îi declară lui Marius că îl place și că este posibil ca Robert să nu vrea să interacționeze cu ea. 

"Poate Robert să nu zică că vreau să interacționez cu Bianca. Poate să nu zică. Asta nu înseamnă că nu, nu garantează faptul că eu cu tine nu o să am ceva", l-a asigurat Bianca pe Marius, care a concluzionat toată discuția cu simplu "Știu".

Ce concluzii a tras Marius din mărturiile făcute de Bianca? Are sau nu are șanse în a forma un cuplu cu Bianca în emisiune? Urmărește "Casa Iubirii" pentru a afla ce se întâmplă cu cei doi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si