Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri incredibile! Sora jandarmului violent de la prosteste este condamnata penal fiindca a batut un elev

Sora jandarmului acuzat ca a lovit mai multi protestatari la manifestatia de sambata din Piata Universitatii este condamnata penal fiindca a batut un elev, de la o scoala din Padina, unde ea era profesoara.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit adevarul.ro, Mihaela Burnel a fost cercetata si condamnata penal pentru purtare abuziva dupa ce, in perioada 2014-2015, cand era profesoara la scoala din localitatea buzoiana Padina ar fi lovit un ele.

Profesoara de geografie l-a batut pe elev fiindca se plimba prin casa. Parintii copilului i-au facut o plangere penala, intrucat baiatul se simtea rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Mihaela Burnel, sora jandarmului filmat in timp ce lovea protestatarii din Piata Universitatii, a fost condamnata pe 28 septembrie, 2016, la 6 luni de inchisoare cu suspendare si un termen de supraveghere de doi ani pentru purtare abuziva. Cu toate acestea, profesoara a continuat sa predea la scoala din Padina.
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"O familie de scelerati. Sora jandarmului filmat lovind un batran la protestul din Bucuresti, condamnata penal pentru ca a batut un elev. Tanara este nora sefului filialei PSD Padina", a scris jurnalistul Oreste Teodorescu pe Facebook.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI