Close sidebar
Close sidebar

Dezvăluiri șoc de la Guvern. Nicoale Ciucă a dat ordinul. Schimbări importante în PNL

Premierul interimar Nicolae Ciucă i-a convocat pe apropiaţii fostului premier Ludovic Orban şi le-a cerut, scurt, demisia din Guvern.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nicolae Ciucă a ţinut să le transmită și ce să spună presei.

„Să spuneţi în presă că eu v-am cerut să plecaţi”, ar fi spus premierul interimar. De asemenea, se pare că noile mișcări făcute de Nicolae Ciucă au stârnit un adevărat haos în PNL. Mai mulți lideri sunt deranjați de comportamentul acestuia.

La puțin timp de când a obținut noua funcție, Nicolae Ciucă s-a debarasat de locotenenţii fostului premier Ludovic Orban. De asemenea, secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, adjunctul său, Costel Barbu, şeful cancelariei premierului, Ionel Dancă, şi consiliera Mădălina Simion şi-au dat demisia la ordinul premierului interimar.
Atitudinea premierului interimar i-a deranjat pe liderii PNL, care nu văd cu ochi buni un guvern condus de Nicolae Ciucă în următorii patru ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Partidul AUR nu pierde vremea. Va iniția suspendarea președintelui Iohannis!

Ludovic Orban și-a anunțat demisia din funcţia de prim-ministru

Ludovic Orban, preşedintele PNL, și-a anunțat  demisia din funcţia de premier al României. La aproximativ o oră după anunțul premierului, președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale ca premier interimar. 

" Îmi închei mandatul de premier după un an și o lună, perioadă în care România s-a confruntat cu o perioadă extrem de dificilă, cu o pandemie și o criză economică fără precedent. Plec din funcția de premier cu conștiința datoriei împlinite. Tot ce a fost omenește posibil am făcut. Am încercat să găsim răspunsurile potrivite la toate confruntările. Demisia mea arată că nu mă cramponez de nicio funcție", a declarat Ludovic Orban luni seara.

Citeste si: Reacția lui Marcel Ciolacu după demisia premierului Ludovic Orban: Este un gest ireponsabil, nu poți lăsa țara în haos, în plină criză sanitară

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI