Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri socante! Cum a ucis-o politista criminala pe mama ei! Glontul din burta i-a ajuns creier

Adela Lepadat si-a omorat mama fara mila!

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu cateva zile, Romania a fost ingrozita de stirea ca o politista din Gorj, Adela Lapadat, s-a sinucis dupa ce si-a impuscat mama si bebelusul de doar 6 luni!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Politista criminala si-a ucis mama intr-un mod socant! "Nu a avut sanse sa supravietuiasca"

Politista suferea de o depresie postnatala si acest lucru pare sa ii fi intunecat mintile in momentul cand a recurs la actul criminal!

Daca Adela Lepadat si-a impuscat copilul in cap, ei bine, in privinta mamei, Elena, referent la primarie, situatia a fost una incredibila! Femeia a fost ucisa pe loc dupa ce glontul a ajuns din zona stomacului tocmai la creier. “Nu a mai avut sanse sa supravietuiasca! De regula, in astfel de situatii, moartea survine imediat si fara durere”, au spus specialistii, care mai sustin si faptul ca modul in care a actionat criminala a fost unul premeditat!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI