Shaorma

In urma cu mai bine de doua saptamani, un baietel de numai trei anisori a incetat din viata dupa ce ar fi consumat o shaorma infectata cu salmonela la un fast-food din Capitala!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Shaorma

Un copil de trei ani a murit dupa ce a mancat o shaorma! Cat de greu ii este mamei sale

Copilul din orasul Pantelimon a murit dupa ce a luat cina cu parintii lui, mancand cu totii la un restaurant. Procurorii au deschis imediat o ancheta si, din primele cercetari, se pare ca baietelul ar fi suferit o puternica toxiinfectie alimentara. Totusi, in aceste momente se astepta si rezultatele toxicologice pentru ca oamenii legii sa stie cu adevarat care a fost cu adevarat cauza decesului.

Pe de alta parte, apropiatii familiei sustin ca parintii copilului sunt distrusi de durere in acest moment! Ei inca nu concept faptul ca si-au ingropat baietelul in conditiile in care l-au iubit pe

micut ca pe ochii din cap.
“Doamna Nedelcu, mama copilului mort, nu isi mai revine. Saraca de ea, este pur si simplu disperata! Nu intelege de ce s-a abatut o asemenea nenorocire asupra sa. Putini stiu ca, ani de zile, ea s-a chinuit sa ramana insarcinata, a facut si tratamente, iar acum, dupa ce s-a bucurat trei ani de copil, sa se termine totul atat de brusc! Este extrem de dureros”, au dezvaluit prietenii femeii.

Shaorma


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si