Close sidebar
Close sidebar

Dezvăluiri șocante despre milionarul care și-a ucis bunica! Bărbatul ar fi țepuit 90 de familii din Brașov! ”Oamenii au rămas cu banii dați și fără casă”

Dan Cămârzan, milionarul care și-a ucis bunica, a fost implicat într-un scandal uriaș anul trecut

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

În urmă cu câteva zile, România a fost zguduită de o crimă terbilă. Fostul dezvoltator imobiliar brașovean, Dan Cămârzan și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, cu sânge rece, pe motiv că el este ”alesul lui Dumnezeu și face dreptate”!

Afaceristul, în vârstă de 44 de ani, se afla în casa din Stupini în care locuia împreună cu sora, mama şi bunica sa, în momentul în care a izbucnit un scandal între el şi femeia nonagenară. În urma lui, bărbatul a ucis-o pe femeie, pe care, culmea, o considera ”tatăl lui”!!!

”Luni dimineaţa, inculpatul Cămârzan Dan a avut un conflict spontan cu bunica maternă, în locuinţa comună.

Urmare a acestui conflict, a proiectat-o la pământ, i-a comprimat pieptul, gâtul şi căile respiratorii, moartea fiind astfel produsă prin acţiunea inculpatului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În acest moment, milionarul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar magistrații  instrumentează cazul!

Milionarul care și-a ucis bunica a șocat anul trecut! Ce a făcut cu un proiect imobiliar

Pe de altă parte, fostul om de afaceri braşovean Dan Cămârzan, cu o avere estimată în trecut de Forbes în 2010 la 30 de milioane de euro, a mai intrat în atenția oamenilor legii și cu alte probleme, de alt gen.

Milionarul care și-a ucis bunica a șocat anul trecut! Din 2018,  el a trecut la delirul mistic, prin inscrierea la gruparea ,,suveranilor“, formată din „oameni vii, născuţi vii“.

De altfel, prin comportamentul său, a ajuns la Poliţie împreună cu alţi trei braşoveni „oameni vii, născuţi vii“ care au protestat în secţia de urgenţe Spitalului de psihiarie Braşov în favoarea unui camarad.

”Era vorba de un şofer din Braşov care fusese adus la Spitalul de Psihiatrie, după ce poliţiştii l-au găsit în trafic conducând fără permis o maşină radiată din circulaţie, dar cu numere de înmatriculare inventate şi plăcuţă de înmatriculare confecţionată artizanal de ,,om liber”, scrie monitorulexpres.ro.

Mai mult, în aceeși perioadă, Cămârzan a fost acuzat de 90 de familii din Brașov că le-ar fi ţepuit într-un proiect imobiliar.  ”Oamenii au rămas cu banii dați și fără apartamente”, au dezvăluit persoane din oraș!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI