Batrana a fost initial banuita ca si-a ucis fiul, iar apoi i-a ingropat cadavrul, dar se pare ca adevarul ar fi altul. Investigatia a scos insa la iveala o poveste teribila, in care groapa sapata in gradina si cadavrul intrat in putrefactie au o cu totul alta explicatie: roasa de saracie, mama nu a avut bani pentru o inmormantare

crestineasca, cat de modesta si, acum trei ani, si-a ingropat fiul rapus de boala in curtea gospodariei, noteaza libertatea.ro.

Fara sa fie audiata la politie, ci doar in curtea gospodarie sale, batrana le-a spus pe indelete politistilor, cu mana pe inima, trista ei poveste pe care, chinuita de remuscari, a scos-o dupa ani buni la iveala. Le-a zis ca nu si-a omorat fiul, ci ca o boala l-a rapit acestei lumi. Ea doar l-a ingropat… Omul fusese bagat acolo, in pamantul din gradina, dupa ce,  in urma cu trei ani, o afectiune pulmonara l-a ucis pe cand avea 44 de ani. Mama lui nu a avut atunci bani sa-l inmormanteze intr-un cimitir si i-a sapat singura  groapa in pamantul din spatele casei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”Nu l-am omorat. Era bolnav rau de plamani. Cand a murit, nu aveam bani sa-l inmormantez crestineste, asa ca m-am gandit sa-l ingrop in curtea casei. Singura am sapat groapa si l-am bagat acolo.

Noaptea… La toti le-am spus ca baiatul meu e in Spania, ca s-a mutat de tot acolo… Acum, dupa atati ani, ma rascolesc noaptea-n somn ca baiatul meu nu se odihneste intr-un cimitir, cu  cruce la capatai… Ca nu  avut parte de o slujba pe lumea ailalta… Muream maine-poimane si nimeni nu stia ca e acolo. De asta am spus ce am facut. Daca am gresit…”, le-a spus batrana investigatorilor maramureseni. 

Sursa: ReporterNTV
.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si