Ieri, la primele ore, Gheorghe Dincă a  fost adus la IML Ilfov pentru a i se face o serie de controale medicale. Criminalul din Caracal a acuzat dureri în zona coastelor, dar și dificultăți de respirație, după ce, susține el, ar fi fost lovit dur de oamenii legii.

”La momentul descinderii din ziua de 26, dimineața, dânsul a fost trântit la nivelul solului și i s-au aplicat niște lovituri în zona pieptului.

El spune că are fracturi costale și de stern. Va fi transportat la spital pentru investigații. Dureri a avut. La audieri a avut momente în care tresărea de durere și își punea mâna în zona pieptului”,  a declarat, în urmă cu câteva zile, Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.

Criminalul din Caracal a făcut primele investigații medicale! ”N u mai pot să stau în picioare”

De altfel, scos din arest, din Craiova, și dus în Ilfov, criminalul din Caracal a făcut primele investigații medicale, iar în fața doctorilor, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, a menționat că mascații l-au agresat dur și, de aici, problemele cu care se confruntă în aceste momente. ”Mă doare, nu mai pot să stau în picioare”, ar fi fost cuvintele monstrului care a  îngrozit România, după ce le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra și Luiza.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Zilele următoarele, el va fi supus și unei expertize psihiatrice, pentru a se afla dacă ar fi avut discernământ, de data aceasta însă, la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Foto și video: sursa amator


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si