Gica Petrescu

In iunie 2006, la varsta de 91 de ani, Gica Petrescu se stingea din viata, fara a avea pe nimeni langa el! Batran si bolnav, fara vreun sprijin, artistul si-a trait ultimii ani in singuratatea si, surprinzator, intr-o saracie lucie, sustinut mai mult din mila de vecini.

Gica Petrescu

Citeste si:
Casa lui Gica Petrescu, focar de infectie. Vecinii sunt invadati de soarecii si gandacii din apartamentul cantaretului

Gica Petrescu a murit sarac! Surpriza, unde se ducea el sa ia masa saptamanal

“Moartea sotiei sale, Cezarina, in 1989, a fost marea durere a celebrul cantaret si a reprezentat cumva si pasul spre retragerea din luminile rampei! Nu a mai urcat pe scena, decat foarte rar, si evita sa mai mearga la emisiunile de televiziune! Considera ca vremea lui a trecut si piesele sale nu mai erau in pas cu vremurile! Avea insa o dorinta incredibila sa sa traiasca! Pur si simplu, nu voia sa moara, poate tocmai de aceea, si dintre melodiile lui, el iubea cantecul  “Inima, de ce nu vrei sa imbatranesti”! Era un fel al lui de a spune prin versuri ca vrea sa ramana in viata”! Din pacate, nu s-a putut lupta cu neajunsurile si pana la urma a clacat!”, au dezvaluit apropiatii artistului peste ani!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gica Petrescu

Gica Petrescu a murit sarac in apartamentul sau modest din spatelele Cercului Militar National, fara nimeni langa el. Totusi, in ultimele luni de viata, el se apropiase de ospatarii de la un restaurant din zona la care se ducea sa ia masa. “Toti il iubeau pe maestru! Imi amintesc ca venea in local doar o data pe saptamana, fiindca nu avea bani, si comanda intotdeauna meniul zilei, care era cel mai ieftin! Il manca asa cu o pofta, ca, de multe ori, ii mai ofeream ceva din partea casei, iar el se aseza intr-un

colt si ne canta cate ceva! Era felul sau de a ne multumi ca i-am dat o prajitura sau un paharel de vin”, a povestit un fost angajat al restaurantului!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si