La doi ani de la eliberarea conditionata de la puscarie, Gigi Becali surprinde cu declaratiile pe care le face despre perioada in care a fost incarcerat!

Citeste si: Gigi Becali reactioneaza extrem de dur in legatura cu ultimele scandaluri din Biserica Ortodoxa Romana: "E bine ca au aparut imaginile astea ca sa putem curata Biserica de preotii lui Satan"

In aprile 2015, Becali a iesit conditionat din inchisoare, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni in dosarul privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apararii, dar si un spor de sase luni primit ulterior din alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina. Gigi fost incarcerat la Penitenciarul Jilava pana in 29 octombrie 2013, apoi  a fost transferat la Penitenciarul Poarta Alba, unde a executat o pedeapsa in regim deschis.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La iesirea din penitenciar, Gigi Becali, care multa vreme s-a plans de conditiile de acolo, a dat insa niste declaratii uluitoare, total diferite de cele pe care le exprima in timpul detentiei.

“Tot ce a fost i-am multumit lui Dumnezeu, nu am maniat pe Dumnezeu, tot ce este, este de la Dumnezeu. Daca Christos a primit suferinta, cine sunt eu?  Un nimic…Am facut 37 de zile in plus de puscarie, am platit 3 milioane prejudiciu in loc de 900.000!

Insa, la puscarie, eu eram sef de camera, sef de sectie, sef de toate. In puscarie se conduce cu pumnul sau cu mintea”, a spus Gigi, care, doi ani mai tarziu, a facut si alte dezvaluiri despre perioada petrecuta in inchisoare.  “Eu aveam apa in fiecare zi. Aveam patul meu, patul doi nu exista, l-am scos ca sa imi fac baldachin, sa ma legan. Conditiile mi le-am facut eu, ca sunt Becali si nu putea niciun militian sa imi zica nimic. Si mancam cu lingura si furculita de aur, ca sa stiti. Eu stiu ca altii o duc greu... eu insa comandam. Stiti cine m-a ajutat? BECALI. Numele meu m-a ajutat. Militianul imi matura in celula”, a spus omul de afaceri, cu sinceritate, la RomaniaTV!

In plus, zilele trecute, latifundiarul din Pipera a mai lasat iarasi sa se inteleaga cat de bine a fost tratat la inchisoare, culmea intr-o declaratie facuta despre antrenorul echipei sale, Nicolae Dica! Fericit ca tehnicianul a reusit un rezultat bun la Lisabona, cu Sporting, si, astfel, FCSB are mari sanse sa acceada in grupele Champions League, exuberant, Becali a spus cateva lucruri, pe care le-a asociat si cu anii de puscarie.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Dacă o bate pe Sporting, nu ma mai intereseaza nimic, nu mai imi pasa ce face Dica. Vin sa-i asez masa, sa-i fac cafeaua, sa-i fierb ouale, sa-i asez lingura. Asa aveam eu la puscarie, asa va avea si el", a declarat Becali, la o emisiune de televiziune, lasand intentionat sa se afla detalii din perioada in care era servit cu “amabilitate” la penitenciar!

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si