Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Mari și Bogdan Mocanu au avut parte de un date, de care nimeni nu a știut, iar, la finalul serii, întâlnirea s-a lăsat și cu un sărut!

Beni, fostul iubit al tinerei în show, avea însă să povestească, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro, tot ce s-a întâmplat cu adevărat între Mari și Mocanu la Istanbul și de ce ei nu au reușit să formeze, la momentul respectiv, un cuplu!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Oana Roman, confesiune dramatică! Ne-a povestit cum a slăbit de fapt 20 de kilograme şi cât de nefericită era în perioada aceea! "Mergeam la psihiatru" EXCLUSIV!

Citeste si: Rețeta zilei: papanaşi delicioşi

Citeste si: E inuman cum a fost tratată Laurette când a sunat plângând la 112! Fetiţei ei i-a curs sânge din nas şi din gură, dar nu i s-a trimis o ambulanţă! Motivul este HALUCINANT!

Mary a fost cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei! ”E a avea speranțe”  

Mary a fost cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei înainte ca ambii să se implice în legături amoroase în casă! ”Am înțeles că a fost ceva în trecut între ei, de altfel, chiar Mary mi-a spus că s-a sărutat cu Mocanu la un date, dar pe de altă parte, a fost și dezamăgită de ce s-a întâmplat acolo! După acel sărut, totul s-a terminat, ea avea speranțe mari, în schimb, el i-a spus că o place pe Roxana și nu dorește să încerce nimic mai mult.

Mi-a recunoscut și că, din acel moment, i-a fost teamă să mai implice într-o relație cu vreo persoană, a simțit că nu mai există încredere”,  a dezvăluit Beni, care a mai specificat și faptul că, poate, din acest motiv, între el și blonda din Brăila a fost doar o pasiune în emisiune și nicidecum o iubire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si