Close sidebar
Close sidebar

Dezvăluiri uluitoare din casa Puterea Dragostei! Beni dă cărțile pe față! ”Mary s-a sărutat în secret cu Bogdan Mocanu și a fost dezamăgită!”

La o lună de la despărțirea de Mary, fostul ei iubit din casa Puterea dragostei, Beni a povestit și despre o altă legătură secretă a tinerei în show

Cornelia Ionescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Mari și Bogdan Mocanu au avut parte de un date, de care nimeni nu a știut, iar, la finalul serii, întâlnirea s-a lăsat și cu un sărut!

Beni, fostul iubit al tinerei în show, avea însă să povestească, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro, tot ce s-a întâmplat cu adevărat între Mari și Mocanu la Istanbul și de ce ei nu au reușit să formeze, la momentul respectiv, un cuplu!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Oana Roman, confesiune dramatică! Ne-a povestit cum a slăbit de fapt 20 de kilograme şi cât de nefericită era în perioada aceea! "Mergeam la psihiatru" EXCLUSIV!

Citeste si: Rețeta zilei: papanaşi delicioşi

Citeste si: E inuman cum a fost tratată Laurette când a sunat plângând la 112! Fetiţei ei i-a curs sânge din nas şi din gură, dar nu i s-a trimis o ambulanţă! Motivul este HALUCINANT!

Mary a fost cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei! ”E a avea speranțe”  

Mary a fost cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei înainte ca ambii să se implice în legături amoroase în casă! ”Am înțeles că a fost ceva în trecut între ei, de altfel, chiar Mary mi-a spus că s-a sărutat cu Mocanu la un date, dar pe de altă parte, a fost și dezamăgită de ce s-a întâmplat acolo! După acel sărut, totul s-a terminat, ea avea speranțe mari, în schimb, el i-a spus

că o place pe Roxana și nu dorește să încerce nimic mai mult. Mi-a recunoscut și că, din acel moment, i-a fost teamă să mai implice într-o relație cu vreo persoană, a simțit că nu mai există încredere”,  a dezvăluit Beni, care a mai specificat și faptul că, poate, din acest motiv, între el și blonda din Brăila a fost doar o pasiune în emisiune și nicidecum o iubire.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI