Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Dezvăluirile fiului Sorinei Pintea despre mită. El menționează numele senatorului PSD Liviu Pop

Fiul Sorinei Pintea - reţinută sâmbătă sub acuzaţia de luare de mită - afirmă că, la solicitarea senatorului PSD Liviu Pop s-a întânit cu persoană care s-a recomandat ca fiind denunţătorul în cazul mamei sale şi care a susţinut că sume de bani au fost date lui Liviu Pop, ca intermediar. Pop respinge acuzaţiile, declarându-se şocat

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform unei înregistrări difuzate de Antena 3, Ionuţ Pintea s-a filmat spunând că sâmbătă dimineaţă a fost sunat de senatorul PSD Liviu Pop, care i-a spus că trebuie să se întâlnească urgent cu cineva, iar el s-a întâlnit cu ”un domn cu părul grizonat”.

”Mi-a spus că procurorii nu stiu de alte sume de bani, că a mai fost o sumă de 40,000 de euro, pe care i-a dat-o senatorului Liviu Pop sa-i dea mamei şi au mai fost două tranşe de câte 5000 de euro daţi tot lui, să-i dea mamei”, a relatat tânărul.

Citeste si: VIDEO| Sorina Pintea, mărturie tulburătoare după ce a fost diagnosticată cu o boala rară: „Nu puteam să-mi desfac mâinile”

El mai susţine că bărbatul a afirmat că nu ştie dacă banii au ajuns la Sorina Pintea, dar că a avut înţelegere cu Liviu Marian Pop.

De asemenea, bărbatul s-a recomandat ca fiind denunţătorul în dosarul Sorinei Pintea.

Ionuţ Pintea mai relatează că în momentul în care a aflat cine este bărbatul, a spus că nu mai are ce discuta şi a plecat, fiind ulterior contactat de Marian Pop, care i-ar fi trimis un mesaj cu semnul întrebării.

Totodată Ionuţ Pintea a mai afirmat că denunţătorul i-a spus că el a fost prins în parcarea unei bănci din Bucureşti când prelua banii, că a fost înconjurat de mascaţi şi a fost cablat, motiv pentru care nu a mai putut avertiza pe nimeni..

Tânărul a mai afirmat că flagrantul ar fi avut loc miercuri sau joi, în Bucureşti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Senatorul Liviu Pop a respins toate acuzaţiile şi s-a declarat şocat.

Citeste si: Sorina Pintea, GRAV BOLNAVĂ. Fostul ministru al Sănătății suferă de o boală cumplită

El l-a identificat pe bărbat ca numindu-se Costea şi având o firmă care se ocupă cu ”cuie şi plase”,precizând că fiul acestuia este finul său.

”Nu am avut niciodată o discuţie cu Costea nici cu Sorina pe sumae de bani, nu am cerut şi nu am să cer nicidoată sume de bani”, a spus Liviu Pop.

”Sunt total şocat. Îi cunosc familia lui Costea, cu care am o relaţie de familie. Băiatul lui Costea e finul meu, o familie extraordinară. Nu am discutat chestiuni de genul acesta”, a susţinut Liviu Pop.

Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea a fost reţinută de DNA, fiind acuzată de luare de mită în formă continuată pentru că ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, în două tranşe, sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, care nu i s-ar fi cuvenit, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziţie publică ce avea ca obiect “proiectarea şi executarea lucrărilor de amenajare bloc operator-sală chirurgie cardiovasculară şi toracică şi spaţii adiacente”, încheiat în anul 2019 de unitatea spitalicească cu societatea comercială.

Citeste si: VIDEO| BREAKING NEWS!- Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii, reţinută de procurorii DNA

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie- Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 29 februarie 2020, a inculpatei PINTEA SORINA, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, judeţul Maramureş, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată”, anunţă sâmbătă DNA.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Sorina Pintea, mărturie tulburătoare după ce a fost diagnosticată cu o boala rară: „Nu puteam să-mi desfac mâinile”

Conform procurorilor, în perioada decembrie 2019 – 28 februarie 2020, Sorina Pintea ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, în două tranşe, sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, care nu i s-ar fi cuvenit, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziţie publică ce avea ca obiect “proiectarea şi executarea lucrărilor de amenajare bloc operator-sală chirurgie cardiovasculară şi toracică şi spaţii adiacente”, încheiat în anul 2019 de unitatea spitalicească cu societatea comercială.

Citeste si: Sorina Pintea, despre organizarea rezidenţiatului: ”Preşedintele poate să numească un ministru interimar pentru două zile, astfel încât aceste ordine să poată fi semnate”

”Concret, inculpata ar fi primit banii respectivi în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în atribuţiile sale de serviciu ca manager şi ordonator de credite.
În data de 28 februarie 2020, după primirea sumei de 120.000 lei, activitate ce ar fi avut loc în biroul inculpatei din cadrul spitalului, s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, precizează DNA.

Citeste si: Sorina Pintea a purtat o rochie de 2200 de dolari, la o vizită pe șantier! Iulia Albu a desființat-o: „Este de un penibil greu de imaginat”

Lui Pintea i s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală şi urmează să fie prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI