Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluirile halucinante ale preotului care sustine ca a ajuns in patul lui Cristian Pomohaci: "Am intretinut relatii amoroase cu el"

Apar noi dezvaluiri halucinante in cazul lui Cristian Pomohaci. Un preot tanar sustine ca a intretinut relatii intime cu Pomohaci si a povestit pas cu pas cum a decurs prima noapte dintre ei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Apar noi dezvaluiri halucinante in cazul lui Cristian Pomohaci. Un preot tanar sustine ca a intretinut relatii intime cu preotul.
 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Da, mi-a trimis poze cu el. Tot timpul imi scria. Imi scria dupa miezul noptii. Chiar in seara de Revelion, m-am chemat la Mures, la el in parohie. Imi zicea: 'copil frumos, mi-e dor de tine!' Imi dadea si mesaje vocale. Imi trimitea poze nud. Imi trimitea si poze cu fata lui. Ma mai chemase si inainte. Ne-am intalnit, la Mures. M-a luat cu masina din autogara Siletina.

Ma atingea, imi spunea: 'la batranul, la batranul ce-i faci in seara asta?' La apartament am intretinut relatii amoroase cu el. A durat cam 3 ore. Imi spunea: 'copil fain, doamne, ce copil fain!'. Mi-a zis sa stau cu el, ca ma ajuta ca are el pile", a povestit tanarul preot.

Cititi mai pe WOWbiz.ro
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI