Close sidebar
Close sidebar

Dezvăluirile incredibile ale lui Adrian Corduneanu: ”Pușcăria nu e grea, faci sport, dormi, mănânci, dar cel mai dureros este că...”

Adrian Corduneanu este cel mai vocal interlop din Iași, cel supranumit ”Beleaua” fiind foarte activ pe conturile de socializare.

Petru Luca,

Clanul Corduneanu este cel mai mare din Iași

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adrian Corduneanu este cel mai vocal interlop din Iași, cel supranumit ”Beleaua” fiind foarte activ pe conturile de socializare. Mereu prezent cu informații și fotografii despre viața sa de familie, Adrian a vorbit foarte rar cu presa, preferând să lanseze diverse considerații despre subiectele zilei în mediul virtual. În toamna anului trecut, însă, Corduneanu a acordat un amplu interviu jurnaliștilor de la 7est.ro, în care a dezvăluit mai multe lucruri neștiute despre el și despre familia lui. 

Clanul Corduneanu, cel mai periculos din Moldova

Adrian Corduneanu: ”Sunt pline pușcăriile de telefoane și de tot felul de lucururi”

Momente grele au fost când se mai ivea câte o problemă și intra la închisoare cineva, în mare parte să fiu sincer totul prin făcături, prin manevre ale poliției.

Şi eu am fost închis și am stat câte un an, am fost eliberat, am făcut cam de patru ori și adunați sunt câțiva ani. Am ieșit, sunt cu familia, mă bucur de viață. A fost o perioadă grea cât am fost închis pentru că nu îi ai pe cei dragi alături. De altfel pușcăria nu e grea, faci sport, dormi, mănânci dar cel mai dureros este că nu ai soția și copiii lângă tine.
Nu am fost pregătit când m-au luat, a fost ceva neprevăzut. Pe mine m-au ridicat pentru șantaj, ultraj, bătăi, o dată a fost o presupusă tâlhărie dar s-a dovedit și mi s-a dat achitare și statul român mi-a dat despăgubiri, mi-a dat bani dar nu am fost interesat.

Citeste si: Adrian Corduneanu a venit în vacanță la București cu soția! Alintată ”Diamantul Roz”, Ramona a făcut senzație la piscină FOTO

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Ultima dată a fost un fel de șantaj, dar tot manevrat, făcut prin dos de gardă și nu am mai făcut înaintări și am rămas arestat.

Pe mine m-au plimbat toată țara. Am fost pe la Arad, pe la Jilava, pe la Gherla, la Satu Mare, la Baia Mare. M-au mutat din penitenciar în penitenciar pe motiv că sunt periculos, să nu îmi fac relații că am puterea de lider, să nu instig lumea. Ei te mută ca să se facă legături, dar nu ai cum pentru că sunt pline pușcăriile de telefoane și de tot felul de lucururi. Dacă vrei să faci ceva și să iei legătura se poate. În penitenciar e simplu, dacă îți vezi de treaba ta e simplu, dacă faci bătăi te bagă la alt regim. Mie toată lumea mi-a fost alături, în special familia”, a mărturisit Adrian Corduneanu pentru sursa citată. 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Căsătorit cu Ramona și tată a trei copii, Adrian Cordununeanu își pune mari speranțe în eliberarea condiționată a fratelui său, Costel, a cărui solicitare urmează să se judece în această lună, la Tribunalul Mehedinți. Fost luptător de performanță, apărând chiar și culorile României la două Olimpiade, Costel Corduneanu este în prezent încarcerat după ce s-a dovedit că a plătit un hacker pentru a-și spiona soția, pe care o bănuia că face videochat.   

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI