Mama tinerei a povestit cum s-a ajuns la această tragedie și susține cu durere în suflet că și-ar fi dorit să știe ce se întâmplă în sufletul fiicei sale.

“Am auzit fraza asta: e bine să nu fii bine” şi totuşi cred că este greşită din multe puncte de vedere. Da, este bine să vorbim despre durere, dar nu ne putem trăi viaţa doar în tristeţe.

Aceasta nu este o viaţă. Lauren era un copil bine crescut, arăta foarte bine, era o femeie deja, o femeie frumoasă, chiar dacă ea nu se vedea aşa” a spus mama ei.

“Pe la 10 ani a început să se îngraşe puţin, fapt ce i-a scăzut încrederea în sine, dar nu a durat mult, pe la 12-13 ani era mulţumită de cum arată. Îmi spunea totuşi că stresul din viaţa ei este greutatea, iar ea suferea de asemenea şi cu amigdalele, dar la 14 ani le-a înlăturat. Era greu, când era stresată cu examene făcea amigdalită.”

Tot la 14 ani, Lauren a fost diagnosticată și cu sindromul ovarului polichistic (PCOS).

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Eu am ovare polichistice, am fost diagnosticat la 16 ani, asa ca am recunoscut multe simptome. Poate provoca probleme de fertilitate în viitor și probleme cu greutatea și excesul de păr, cu care Lauren nu a suferit, ceea ce ar fi fost mult de digerat la o vârstă fragedă. Începuse să ia anumite pastile contraceptive care au avut o legătură strânsă cu tendinţele sale suicidale, dar atunci când le lua corect, starea ei de spriti era pozitivă, era în regulă.”

Ce s-a întâmplat în ziua tragediei

Mama tinerei nu își revine din șoc și susține că ar da orice pentru a reuși să schimbe traseul tragic al fiicei sale.

“Părea uşor tristă la telefon, dar nu mi-a dat absolut niciun semn care să-mi ridice semne de întrebare."

Ultimul mesaj pe care aceasta l-a trimis înainte de sinucidere a fost către iubitul ei. Acesta o sunase de 4 ori și el nu a răspuns.

“Lauren era o persoană pozitivă, îţi plăcea să o ai alături, ne plăcea să stăm împreună, eu la ea, ea la mine, dar evident că avea şi zile mai triste, ca un cuplu" a spus Matthew.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Echipa națională a României, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Pe la ora 13, Laura a primit un mesaj de la Matthew spunându-i că Lauren are o zi proastă, motiv pentru care aceasta şi-a rugat cumnata să meargă la ea acasă să o verifice pe adolescentă, dar nimeni nu a răspuns la uşă, aşa că imediat după muncă a plecat acasă.

“Când am intrat în casă am urcat scările, am căutat-o peste tot, mă gândeam că e în camera ei, plângând, cum fac adolescentele, dar nu era nicăieri.”

Lauren era moartă. Se spânzurase în garajul familiei

“Nu-ţi poţi trăi viaţa aşa, fără să te simţi bine. Ancheta asta pentru noi nu va fi niciodată închisă, nu vom găsi niciodată un răspuns. Deși Lauren a decis să-și ia propria viață, noi, ca o familie, nu am crezut că ar face asta. Indiferent de starea ei de spirit, s-a bucurat de o viață frumoasă.”

“Sper ca niciun părinte să nu mai treacă vreodată prin aşa ceva. E cumplit, mi-aş fi dorit să vorbească cu mine.”, este strigătul de durere al mamei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si