Un deținut care a fost condamnat la moarte pentru o serie de crime în Florida a șocat o lume întreagă. Ultimele cuvinte ale bărbatului au fost, de fapt, niște dezvăluiri care aveau legătură cu un politician.

El l-a criticat dur pe guvernatorul Ron DeSantis, susținând că acesta ar fi făcut „mult mai rău” decât el.

Citește și: Milionara ucisă cu 17 lovituri de cuțit în baie. Motivul șocant pentru care nepotul ei de 19 ani a comis crima

„Vorbesc în numele tuturor”

Nimeni nu s-a așteptat ca acestea să fie ultimele cuvinte ale deținutului, înainte de a muri.

„Știu că am rănit oamenii când eram tânăr. Am greșit într-adevăr. Dar știu că Ron DeSantis a făcut mult mai mult rău. A luat multe de la o grămadă de oameni. Vorbesc în numele tuturor bărbaților, femeilor și copiilor. Ne apasă cu piciorul pe gât”,  a spus Donald Dillbeck, înainte de a muri.

Citește și: VIDEO-UPDATE: Primul vinovat în dosarul stimulatoarelor cardiace prelevate de la pacienţi decedaţi, arestat preventiv

În plus, bărbatul i-a adresat o înjurătură guvernatorului statului Florida.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

După ce a apucat să spună aceste cuvinte, oficialii de la Departamentul de Corecție din Florida i-au administrat trei medicamente care l-au sedat, l-au paralizat și mai apoi i-au oprit inima. El a fost declarat mort la ora locală 18:13, la 11 minute după administrarea medicamentelor.

Citește și: Ce a descoperit o femeie într-o casă scoasă la vânzare după moartea proprietarei. "Am încremenit când am deschis cutiile secrete"

Care a fost ultima masă a criminalului în serie

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Departamentului de Corecție din Florida, Michelle Glady, criminalul în serie a cerut pentru ultima sa masă niște creveți prăjiți, ciuperci, inele de ceapă, înghețată cu nuci pecan, un baton de ciocolată și o plăcintă cu nuci pecan.

Bărbatul a fost executat în cursul zilei de joi pentru că a ucis o femeie în anul 1990, imediat după ce a ieșit din închisoare. El a înjunghiat-o în parcarea unui mall.

Citește și: Noi arestări în cazul uciderii „cuscrului” lui Adrian Minune. Pedepsele din acest dosar au ajuns la 177 de ani de închisoare

Bărbatul a săvârșit mai multe crime oribile

Donald Dillbeck avea numai 15 ani atunci când a înjunghiat un bărbat în Indiana, în timp ce încerca să fure un aparat radio. Apoi, el a fugit în Florida, acolo unde un polițist l-a găsit într-o parcare din Fort Myers Beach.

În timp ce polițistul îl percheziționa, Donald Dillbeck l-a lovit și a fugit. Omul legii a reușit să-l prindă, dar criminalul i-a luat pistolul și l-a împușcat de două ori. Acesta a fost condamnat pe la închisoare pe viață pentru uciderea polițistului.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Mogulul de la Hollywood, Harvey Weinstein, condamnat la 16 ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală

Bărbatul a primit dreptul de a munci în afara închisorii. Totuși, la 11 ani după ce a fost închis, în timp ce organiza un eveniment pentru seniori, el a reușit să fugă. Acesta și-a cumpărat un cuțit și a mers în Tallahassee, acolo unde o femeie își aștepta familia în mașină, în parcarea unui mall. Donald s-a apropiat de mașina femeii cu cuțitul și a rugat-o să îl ducă undeva, potrivit documentelor depuse în instanță, scrie Fox News.

Citește și: Polițist împușcat de doi bărbați mascați în fața copilului său, lângă un centru sportiv din Irlanda de Nord./ "John a alergat puțin și a căzut la pământ, în timp ce atacatorii trăgeau în el”

Femeia a încercat să fugă, dar fără succes. Criminalul a înjunghiat-o de peste 20 de ori și i-a tăiat gâtul. Donald Dillbeck i-a furat mașina, dar a făcut accident și a fost prins la scurt timp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si