O dispoziție mai bună

După o zi grea petrecută la serviciu, unde ai avut parte de destule provocări, simți nevoia să te eliberezi de această tensiune. Nu rezolvi nimic dacă te duci direct acasă unde nu ai cum să te eliberezi de ele, ci parcă te apasă și mai mult. Aici intervine dansul, care te ajută să simți că trăiești, că ai parte de acea energie de care ai nevoie pentru a face față cu brio termenelor limită și altor cerințe dificile ale jobului, și simți cum și dispoziția ta este mai bună.

Atmosfera plăcută și relaxantă din sală este tot ce ai nevoie pentru a zâmbi din nou.

Ai mai multă încredere în tine

Atunci când decizi să urmezi cursuri dans, chiar și ca adult, viața ta se schimbă radical în bine. Ai mai multă încredere în tine și în forțele tale, simți că poți face față cu bine multor încercări, și chiar te simți mult mai atrăgător în ochii sexului opus.

Faci mai multă mișcare

Facem din ce în ce mai puțină mișcare, iar asta se reflect cel mai bine în starea noastră de sănătate. Kilograme în plus, un păr lipsit de strălucire, un ten lipsit de frumusețe, ca să nu mai amintim și de alte probleme chiar grave de sănătate. Atunci, nimic nu te oprește să te înscrii la cursuri de dans pentru că așa, măcar o oră pe zi faci ceva mai multă mișcare.

Citește și: Cum se poate pastra o temperatura potrivita intr-un solar pentru legume?

Vei simți cum slăbești și mai ușor, oasele tale și articulațiile devin mult mai puternice, ai o postură corectă și chiar ești mult mai sănătoasă. De asemenea, găsești motivația să începi să faci și alte schimbări care se vor dovedi benefice pentru tine, cum ar fi adoptarea unui stil alimentar mult mai sănătos.

De fapt, trebuie să recunoaștem, parcă întreaga ta viață s-a schimbat de când ai decis să îți urmezi pasiunea, iar lucruri bune au început să apară.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai puțin stres

Este cineva care să susțină că stresul nu face parte din viața lui? Cu toate acestea, există metode care să te ajute să îl ții sub control, iar dansul este printre cele mai plăcute. Nu te grăbi să apelezi la medicamente sau chiar suplimente alimentare care îți promit reducerea stresului, ci apelează la metode naturale. O alimentație sănătoasă, ceva mai multă mișcare, un hobby sunt doar câteva dintre ele și care contribuie enorm la reducerea nivelului de stress din viața ta.

Citește și: Cum vă puteți asigura un confort sporit în propria locuință?

În plus, există unele studii în urma cărora s-a demonstrat că dansul ajută organismul să elibereze endorfine, adică acel hormon al fericirii. Mai este nevoie să adăugăm și altceva?

Socializare

Chiar dacă ești genul mai retras și nu prea ai prieteni, situația se schimbă fundamental atunci când începi să urmezi unele cursuri de dans.

Nu vei singur, ci alături de tine vor fi și alte persoane care au aceeași pasiune. Evident, vă veți cunoaște, veți lega prietenii și vei simți că nu mai ești atât de singur. În plus, nu puține cupluri s-au format aici, printre partenerii de la un curs de dans. Nu ar fi frumos să ai parte și tu de o asemenea poveste romantică?

Distracție cât cuprinde

La cursurile de dans nu este niciodată plictiseală. În primul rând pentru că trebuie să fii atent să înțelegi tehnica și mișcările explicate de instructor, dar în același timp, sigur te vei distra pe cinste. Pe măsură ce avansați cu toții sunteți mult mai încrezători, glumiți între voi, și abia aștepți să vină seara pentru a te întâlni cu prietenii tăi și a mai socializa puțin.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Poți deveni chiar profesionist

Ce dacă ai început cursurile de dans la o vârstă mai mare? Dacă ești suficient de talentat și muncești mult pentru această pasiune a ta, ai toate șansele să devii un profesionist. Și, cine știe, la un moment dat, poate chiar tu îți vei deschide propria sală unde vei susține cursuri pentru alții. Nu ar fi ceva frumos ca dintr-o pasiune să ajungi să îți câștigi existența? Aproape că nici nu vei simți că muncești, pentru că faci ceea ce îți place.

Ieși din zona de confort

De regulă, oamenii sunt ceva mai reticenți atunci când vine vorba să iasă din zona lor de confort. Dansul este ceea ce ai nevoie pentru a evolua, de a avea parte de noi experiențe și de a te deconecta. Ce ai putea să îți dorești mai mult?

O mică recompensă pentru tine

Din când în când, avem nevoie de câte o mică recompensă pentru faptul că am trecut cu bine pentru un anumit moment din viața noastră. O prăjitură bună, o excursie sau chiar înscrierea și participarea la un curs de dans sunt metode excelente pentru a ne recompensa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si