Close sidebar
Close sidebar

"Diaconul mortii" a recunoscut ca a omorat intre 10-20 de pesoane: "Am vrut sa ii scap de suferinte"

Un fost infirmier si diacon dintr-o diaceza din Flandra a recunoscut in timpul procesului sau de la Bruges ca a provocat moartea a 10-20 de persoane.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ivi Poppe, supranumit de presa "diaconul mortii", este judecat pentru cel putin 10 asasinate. In fata judecatorilor, acesta a recunoscut ca a provocat moartea a 10-20 de persoane.

"Intre 10 si 20, maximum 20. Este aproximativ(...) Dar e cam de acest ordin de marime", a recunoscut preotul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Am vrut sa ii scap de suferinte. Acesti oameni nu mai traiau", a spus Ivo Poppe, exprimandu-si regretele. "Astazi, as apela la o echipa de ingrijire paliativa", a subliniat el.

Majoritatea victimelor erau persoane in varsta, la finalul vietii, prin urmare el a decis singur sa puna capat suferintelor fizice sau psihice, cand lucra ca infirmier intr-un spital din Menen (vest), in apropiere de frontiera cu Franta. Le administra valium sau le injecta aer in vene, scrie stirileprotv.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI