Close sidebar
Close sidebar

Diagnostic crunt! Simona Halep a aflat ca are hernie de disc!

Problemele de sanatate ale Simonei Halep sunt mai grave decat se parea initial. Dupa ce a acuzat dureri la spate la ultimele doua turnee la care a participat, Wuhan si Beijing, liderul WTA a mers la control, iar verdictul medicilor a venit : Simona Halep are hernie de disc si ar putea lipsi din toate competitiile, pana la finalul acestui an.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Salutare, tuturor! Am vrut sa va ofer rapid noutati in privinta starii mele. Am facut azi un RMN la spate si am aflat ca am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii in zilele urmatoare si sper ca voi reveni cat mai repede cu detalii. Va multumesc tuturor pentru sustinere!", a scris Simona Halep.

In urmatoarele saptamani, Simona Halep va incepe exercitiile de fizioterapie, iar in functie de rezultat, medicii ii pot recomanda chiar si o interventie chirurgicala. In acest caz, romanca poate absenta la toate tureele din 2018, inclusiv Turneul Campioanelor, de la Singapore.

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

 

Autor: Catalin Barbu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI