Close sidebar
Close sidebar

Diagnosticul greșit al medicilor a costat-o viața pe o fetiță de 8 ani

O copilă de opt ani din Marea Britanie și-a planificat propria înmormântare, după ce diagnosticul greșit al medicilor a costat-o ani prețioși de tratament.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Părinții devastați au povestit cum le-a trebuit medicilor patru ani pentru a pune un diagnostic corect fiicei lor: o formă rară de cancer osos.
Pe când avea trei ani, copila avea o gâlmă mare pe spinare și se plângea tot timpul de dureri. Mama ei a dus-o la mai mulți medici, iar toți au asigurat-o că nu are de ce să își facă griji. Lucrurile s-au agravat, însă, vara trecută, atunci când fata a slăbit brusc și se plângea de dureri îngrozitoare. Medicii i-au liniștit spunând că sunt doar „durerile creșterii”, nimic anormal.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, imaginile pe care și ea și-ar dori să nu le mai vadă niciodată! Fotografii de infarct!

Citeste si: Dan Barna, acuzații extrem de dure la PSD! ”Un partid de penali!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După ce a început să cadă și să leșine frecvent, în ianuarie 2019 a fost diagnosticată cu chordoma, o formă agresivă de cancer.
Carol, mama fetiței, strânge donații pentru a organiza înmormântarea fiicei sale, căreia i-au fost date doar câteva luni de trăit.

Citeste si: Carmen Harra îl face praf pe Donald Trump, președintele Statelor Unite! Declarațiile ei pot duce la un scandal diplomatic

Citeste si: Doi bărbaţi au fost reţinuţi, după ce au urcat o femeie de 26 de ani într-o maşină, împotriva voinţei sale, şi au dus-o în Caracal

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI