Un dialog dintre un militar rus şi mama acestuia arată, pentru încă o dată, că trupele lui Vladimir Putin întâmpină probleme grave pe frontul din Ucraina şi sunt nevoiţi chiar să fure din casele oamenilor pentru a avea ce mânca.

Înregistrarea conversației a fost făcută puublică de Anton Gerashenko, consilierul ministrului Afacerilor Interne.

Citeste si: Confesiunile unui miliardar rus, după ce Vestul i-a zdrobit averea: ”Nu ştiu cum să trăiesc”

Următorul dialog poate fi auzit pe înregistrare:

"- Mănânci normal?"/"- Da, jefuim case!"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Totodată, militarul rus întreabă dacă sicrie cu cadavre au ajuns acasă. Acesta clarifică că 160 de persoane au fost ucise şi mai multe au fost rănite.

"- Răniții noștri au fost trimiși acasă." / "- Da?"/"- 10 persoane au fost rănite. Mâinile, picioarele pierdute în urma unei explozii..."

Citeste si: Un grup de mame au salvat 227 de copii din subsolurile bombardate

Soldaţii ruşi sunt disperați. Caută muniţie ucraineană ca să se împuşte în picioare

Invadatorii ruși caută "cartușe ucrainene" pentru a se împușca în picioare și a ajunge la spital pentru a scăpa de pe front, anunţă serviciul de informaţii ucrainean SBU. Conform sursei citate, "o conversație interceptată de SBU arată cât de demoralizată și învinsă este armata agresorului".

Citeste si: Gestul la care a recurs o femeie din Polonia pentru a le arăta ruşilor imaginile șocante ale războiului din Ucraina: ,,Am decis să acționez rapid"

" Soldaţii Rusiei nu mai vor să lupte și își setează o singură sarcină- să supraviețuiască. „Hai să-ţi spun un secret... ne-am dorit 7,62, ucraineană, pe scurt, să ne împușcăm unii pe alţii în picioare și să ne întoarcem la spitalul din Budenovsk ”, îi spune un soldat mamei sale.

Citeste si: Peste 14.000 de soldați ruși au fost uciși și 450 de tancuri doborâte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si