Femeia care a impins pe sinele de tren o tanara de 25 de ani in statia Dristor, saptamana trecuta, a avut mari tulburari de comportament atunci cand a fost retinuta si dusa apoi la audieri la Politia Capitalei!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Surse de la fata locului sustin ca ucigasa nu a vrut sa colaboreze deloc cu oamenii legii si, ore intregi, a evitat sa spuna ceva concret, pana cand in incapere a intrat un anchetator mai tanar!

“Femeia a tinut-o pe a ei si a sustinut ca nu a facut nimic! Peste 10 persoane au intrebat-o de crima, iar ea parea impasibila! La un moment dat insa, in incapere a intrat un tip, care, pentru a o determina sa se simta mai relaxata, a intrebat-o ce face! Spre surprinderea generala, ea s-a luminat la fata si a dat un raspuns care i-a amuzat pe toti! “Ce sa fac, ma pregatesc sa ma marit”, a spus ea, iar anchetatorul a continuat pe acelasi ton! “Dar el stie?!”, apoi, a zambit! “Bineinteles”, a

fost raspunsul Magdalenei Serban, care, din acea clipa, nu a mai avut reactii negative si s-a mai linistit”, au dezvaluit persoane de la fata locului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si