Close sidebar
Close sidebar

Diana a lasat singura pe lume o fetita de un an - A luat un pumn de medicamente pentru inima, iar aceasta a cedat - Rauri de lacrimi la Buzau pentru o tanara de 23 de ani

O tanara de numai 23 de ani, mama a unei fete de un an, a decis sa isi puna capat zilelor, aseara. Ea a inghitit un pumn de medicamente si a renuntat la viata. Prietenii au aflat de pe Facebook de tragedie, dupa o postare facuta de sotul ei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Diana Merisan locuia impreuna cu sotul si fetita lor intr-un bloc din Buzau, in acelasi imobil ca si parintii ei. Aseara, dupa ora 22:00, fata a fost gasita intr-una dintre camere, in stare de lesin si au sunat la serviciul de urgenta, 112. O ambulanta a preluata pe fata si a dus-o la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau. Din pacate, la 22:45, tanara a facut un stop cardiac din care nu a mai putut fi resuscitata, in ciuda eforturilor disperate ale medicilor.

Apropiatii tinerei spune ca ea suferea de o depresie puternica, lucru ce ar fi impins-o la suicid. Se pare ca depresia a fost cea care a facut-o pe Diana sa nu mai tina cont de faptul ca are o fetita de numai un an acasa. Ea a mai avut o tentativa de suicid si in 2013, dar atunci, medicii au reusit sa ii salveze viata.

Fata a ingerat voluntar un pumn de medicamente pentru afectiuni cardiace, medicamente ce le-au fost prescrise probabil parintilor ei, amandoi pensionati pe caz de boala.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Retelele de socializare s-au umplut de mesaje de condoleante pentru Diana. "Dumnezeu sa te odihneasca in pace, duduto. Te voi iubi vesnic", este mesajul postat de sotul ei alaturi de care a postat si o fotografie cu tanara.

Politia a deschis o ancheta pentru a putea stabili imprejurarile care au determinat-o pe Diana Merisan sa recurga la acest gest extrem. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI