Meciul a început oarecum echilibrat, dar diferența a fost făcută, aproape imediat, de experiența englezoaicei care, după o serie de tatonări, a preluat conducerea luptei.

Citeste si: Diana Belbiță, dezvăluiri uluitoare despre povestea ei de iubire cu ”fermierul” Marius

Citeste si: O româncă sexy este luptătoare de wrestling în America! Elizabeth Chihaia face senzaţie în ring îmbrăcată în lenjerie intimă!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Diana Belbiță revine în ring! Faimoasa are o misiune imposibilă, în Statele Unite

Din păcate pentru Diana Belbiță, înfruntarea din ring a fost una cât se poate de dezechilibrată, englezoaica Molly McCann dominând, în fiecare moment, confruntarea, reușind de fiecare dată să demontreze abilități superioare când venea vorba de lupta la sol, iar scorul, deși pare echilibrat, nu a reflectat foarte mult realitatea din ring, meciul terminându-se cu scorul de 30-26 în favoarea rivalei ”Prințesei Războinice”. De altfel, lupta a părut să fie oarecum simplă pentru englezoaică, fosta Faimoasă nereușind, în niciun moment, să îi pună probleme acesteia care, la un moment dat, în cea de-a doua repriză, a lovit-o pe ”Prințesa Războinică” până a însângerat-o.

De altfel, statisticile luptei din cadrul UFC dovedesc dominaţia lui Molly McCann, aceasta având 126 de lovituri reuşite, dintr-un total de peste 250, în timp ce ”Prinţesa Războinică” a reușit puțin peste 100, fiind, la un moment dat, chiar și penalizată cu un punct.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În altă ordine de idei, Diana Belbiță nu avea, nici înainte de luptă, statutul de favorită.

Astfel, Diana Belbiță, pe care fanii o consideră cea mai bună din lume, are o clasare deloc onorabilă în ierarhiile MMA. Conform tapology.com, Belbiţă se află, în prezent, pe locul 86 în lume la categoria ei de greutate, în timp ce Molly McCann se situează pe locul 18, cu o serie de victorii, în competițiile internaționale, la care “Prinţesa războinică” poate doar visa.

Diana Belbiță neagă pasiunea pentru Marius, câștigătorul de la ”Ferma”

”Nu am mai vorbit de câteva luni”, explică Diana Belbiță, zâmbind. Mai mult, a recunoscut ea, chiar dacă lucrurile nu au mers așa cum ar fi fost de dorit, ei sunt în continuare amici, deși între ei nu se mai poate vorbi de o relație. ” Nu, nu suntem împreună, nu am fost împreună, dar suntem prieteni. Suntem dovada clară că poate exista prietenie între o fată și un băiat”, a spus Diana Belbiță, negând că ar fi fost vreodată iubita lui Marius Crăciun, în ciuda speculațiilor care au apărut în urma comportamentului pe care l-au avut la ”Ferma” și după show.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si