Diana Belbita a ajuns in aceasta dupa-amiaza acasa, ea fiind intampinata pe aeroport de mama sa, dar si de mai multi prieteni. Dupa mai bine de trei luni petrecute in competitia Exatlon, Diana Belbita s-a intors acasa, iar intalnirea cu cei dragi a fost una emotionanta.

Printre apropiatii

care au asteptat-o pe aeroport s-a numarat si Anda Adam, buna prietena cu Diana. De asemenea, mama luptatoarei a venit insotita de o prietena si s-a pozat cu doua fane care au recunoscut-o de la emisiunea WOWbiz.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Diana Belbita era singura fata ramasa in echipa Faimosilor din “primul val”, ea petrecand in Republica Dominicana mai bine de trei luni. A fost un soc pentru ea nominalizarea facuta de Valentin Chis “Bruce”, dar hotarata de toti barbatii din echipa. S-a razvratit, insa a trebuit sa accepte decizia acestora.

Desi, nominalizata alaturi de Larisa si de nou venita Geanina, Diana Belbita

a avut cele mai putine voturi din partea telespectatorilor, si astfel a fost eliminata. Vestea i-a socat pe Faimosi, in ciuda tensiunilor iscate in urma nominalizarilor. Celelalte doua fete au inceput sa planga, numai Diana Belbita, calma, le-a spus ca ea se astepta sa fie eliminata.

"V-am spus.

Ma asteptam sa se intample asta. Am simtit. Pentru fetele mele am un singur mesaj, sa ramana unite. Pentru baietii mei, lor le spun sa lupte in continuare", a Diana Belbita, in editia Exatlon 18 aprilie.
Diana Belbita nu si-a putut stapani lacrimile si s-a despartit cu greu de colegii din competitie. Cu toate ca intre ea si baieti au existat ceva tensiuni inainte de eliminare, faimoasa i-a imbratisat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si