Close sidebar
Close sidebar

Diana Belbita s-a intors acasa! Primele imagini cu tanara dupa eliminarea de la Exatlon. Cine a asteptat-o la aeroport

Diana Belbita a fost eliminata de la Exatlon si s-a intors acasa. Pe aeroport, ea a avut parte de o intalnire emotionanta.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Diana Belbita a ajuns in aceasta dupa-amiaza acasa, ea fiind intampinata pe aeroport de mama sa, dar si de mai multi prieteni. Dupa mai bine de trei luni petrecute in competitia Exatlon, Diana Belbita s-a intors acasa, iar intalnirea cu cei dragi a fost una emotionanta.

Printre apropiatii care au asteptat-o pe aeroport s-a numarat si Anda Adam, buna prietena cu Diana. De asemenea, mama luptatoarei a venit insotita de o prietena si s-a pozat cu doua fane care au recunoscut-o de la emisiunea WOWbiz.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Diana Belbita era singura fata ramasa in echipa Faimosilor din “primul val”, ea petrecand in Republica Dominicana mai bine de trei luni. A fost un soc pentru ea nominalizarea facuta de Valentin Chis “Bruce”, dar hotarata de toti barbatii din echipa. S-a razvratit, insa a trebuit sa accepte decizia acestora.

Desi, nominalizata alaturi de Larisa si de nou venita Geanina, Diana Belbita a avut cele mai putine voturi din partea telespectatorilor, si astfel a fost eliminata. Vestea i-a socat pe Faimosi, in ciuda tensiunilor iscate in urma nominalizarilor. Celelalte doua fete au inceput sa planga, numai Diana Belbita, calma, le-a spus ca ea se astepta sa fie eliminata.

"V-am spus. Ma asteptam sa se intample asta. Am simtit. Pentru fetele mele am un singur mesaj, sa ramana unite. Pentru baietii mei, lor le spun sa lupte in continuare", a Diana Belbita, in editia Exatlon 18 aprilie.
Diana Belbita nu si-a putut stapani lacrimile si s-a despartit cu greu de colegii din competitie. Cu toate ca intre ea si baieti au existat ceva tensiuni inainte de eliminare, faimoasa i-a imbratisat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI