“Am inceput sa ma uit la episoadele de la Exatlon si e foarte amuzant sa vad ce spuneau si cei din echipa mea, dar si adversarii, despre mine. Recunosc faptul ca ma amuz copios pentru anumite faze. A zis Mariana la un moment dat ca intru ca tancul….cred ca a fost una dintre cele mai amuzante faze pentru mine. Ma uit cu nostalgie la episoadele de la inceput de Exatlon.

Stau sa ma gandesc cum ar fi acum sa fiu acolo din nou, in prima zi de Exatlon”, a afirmat Diana Belbita. De altfel, fosta concurenta a marturisit ca in ultimele nopti si-a petrecut ore bune vizionand episoadele din primul sezon Exatlon. 

Citeste si: Replici fara menajamente intre Diana Belbita si mama lui Giani Kirita. Mama fostului fotbalist a pus-o la punct: "Sa te laude altcineva, nu mai spune tu ca esti cea mai buna!"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In plus, intrebata mereu de fani despre relatia cu ceilelalti concurenti de la Exatlon, Diana Belbita a marturisit: “Nu am avut conflicte la Exatlon, doar poate in ultimele doua zile ale mele in competitie, dar nici alea nu au fost atat de grave”, a mai spus Diana Belbita, dupa ce a inceput sa se uite la episoadele din primul sezon Exatlon.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si