Nu trece nici o zi fără yoga! Este regula clară care ghidează viața femeii de afaceri Diana Bianca. Meditația și yoga au ajutat-o să se conecteze cu sinele interior și să ajungă la echilibrul mult dorit.

Citește și: VIDEO- Yoga pentru față, exercițiile care pot șterge urmele timpului. „Este o modalitate de a scăpa de niște ani de pe față”

Diana Bianca, femeie de afaceri: „Totul ține extrem de mult de energie, de ceea ce este în noi și toți avem puterea de a ne crea realitatea. La mine toată aplecarea spre spiritualitate a pornit de la tatăl meu care este doctor în filozofie, pe el l-am vazut apelând la tehnici de relaxare.”

Conștientă că echilibrul psihic se vede și în aspectul exterior, Diana Bianca și-a dorit să aprofundeze această latură a spiritualității și nu de puține ori a ales diverse tabere cu specific, unde a învățat cum să-și gestioneze stările astfel încât rezultatul final să îi fie favorabil.

Diana Bianca și-a cumpărat un penthouse într-o zona liniștită a Capitalei 

De altfel, dezvoltarea laturii energetice a determinat-o să își cumpere recent o locuință în Capitală, pentru că a simțit că locul are o energie pozitivă, dar și o priveliște uluitoare.

Diana Bianca, femeie de afaceri: „Suntem la etajul 4. Urmează să punem niște șezlonguri, hamace, canapele de relaxare, este o vedere absolut superbă și seara când apune soarele.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mândră de locuința care emană pozitivitate, Diana și-a dorit să ne arate și interiorul. A îmbrăcat rapid o nouă ținută și s-a transformat în femeia de afaceri pe care o știm cu toții.

Diana Bianca, femeie de afaceri: „Să știi că întotdeauna culoarea te duce spre o anumită stare s-a dovedit și psihologic, și științific.”

Pasionată de călătorii, Diana a învățat că în fiecare destinație în care ajunge să frecventeze locurile care îi dau o stare de bine.

Diana Bianca, femeie de afaceri: „În New York în afară de destinațiile clasice, am fost în cafenelele despre care citisem că au o anumită energie, că vin anumiți oameni.”

Diana are domiciliul stabil în Bacău și acolo își desfășoară afacerile, iar atunci când ajunge în Capitală, își surprinde prietenii și apropiații cu tot felul de bunătăți gătite chiar de ea în luxoasa bucătărie a noii locuințe.

Diana Bianca, femeie de afaceri: „Nu gătesc rețete clasice adică încep o rețetă și apoi îi mai pun eu. O reintrepretez. Și mama mă întreabă cum ți-a ieșit. Nu știu că a doua oară nu mai îmi iese.”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Vă întrebați cumva care este secretul echilibrului și liniștii spirituale la care a ajuns Diana? Ei bine, am rugat-o pe femeia de afaceri să ne dezvăluie secretul și iată ce am aflat.

Diana Bianca, femeie de afaceri: „Fiecare are mantra lui, felul lui de a chema divinitatea să-l protejeze. Nu există o rețetă, dar fiecare poate chema o binecuvântare asupra lui.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si