Close sidebar
Close sidebar

Diana Gasparovici, condamnată la închisoare alături de Adrian Năstase, găsită după 10 ani

Fostul inspector general de stat adjunct la Inspectoratul de Stat în Construcții a fost găsit după 10 ani de la fuga din România.

Diana Puiu,

Diana Gasparovici, condamnată la închisoare alături de Adrian Năstase, găsită după 10 ani

[Sursa foto: hotnews.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Diana Gasparovici a fost condamnată alături de Adrian Năstase în dosarul Trofeul calității.
Aceasta a fost găsită în Suedia, condamnarea ei fiind făcută din iunie 2012.

Citeste si: O nouă amânare pentru Elena Udrea! Ce au decis miercuri judecătorii

Diana Gasparovici a fost găsită după 10 ani

"La data de 21 iunie 2022, în urma activităților investigative și de cooperare polițienească internațională, efectuate de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri- Direcția Generală de Poliție a municipiului București, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească- Biroul SIRENE, au depistat, cu sprijinul autorităților din Suedia, în localitatea Forslov, o femeie, în vârstă de 67 de ani, urmărită național și internațional.

Citeste si: Alexei Navalnîi, inculpat într-un nou dosar. Câți ani de închisoare îl așteaptă pe controversatul Kremlinului

Femeia se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 5 ani, pentru infracțiunea de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată, condamnarea fiind dispusă de Înalta Curte de Casație și Justiție, în anul 2012", a transmis miercuri Poliția Capitalei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu fiica Elenei Udrea. Adrian Alexandrov se ocupă de micuța Eva de când politiciana a fost arestată

Pe numele acesteia exista un mandat european de arestare emis de Tribunalul București.
În 2012 și Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare.

O nouă amânare pentru Elena Udrea

Judecătorii de la Curtea Supremă au amânat decizia pentru ziua de miercuri, 29.06, privind recursul în casație, o cale extraordinară de atac prin care Elena Udrea încearcă să scape de condamnarea de 6 ani în dosarul ”Gala Bute”.

Citeste si:  Clipe dramatice pentru Elena Udrea. Nu-și poate vedea fiica cât timp este după gratii

Dacă verdictul va fi favorabil fostului ministru,  Elena Udrea ar putea merge astăzi acasă  să își revadă fetița, iar dacă judecătorii vor respinge recursul, ea va rămâne în arest, în penitenciarul din Târgșor, unde a ajuns după extrădarea din Bulgaria.

Elena Udrea nu poate să își vadă fiica

Soțul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a mărturisit, pentru Antena 3, că nu o poate aduce pe fiica lui să-și vadă mama în închisoare. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI