Nu mai este niciun secret pentru nimeni că între Iulian Pîtea şi Ana Laura Gonzalez de la Exatlon Mexico există o atracţie aparte. Cei doi s-au sărutat de câteva ori, chiar în cadrul competiţiei din care fac parte.

”Domnişoară blondă de la Mexico… Chiar de la primul meci pe care l-am avut cu Mexic ea mi-a atras foarte mult atenţia. În mod normal, pe mine mă atrage foarte mult la o femeie atitudinea şi ea avea chestia aia.

Se uită la mine şi îmi oferea afecţiune şi atenţie şi chiar am simţit chestia asta. Eu de abia aştept să termin aici şi să vorbesc cu ea.. Am pus în calcul şi posbilitatea că mă voi duce la ea şi eu vreau să o sărut şi ea nu vrea şi de acolo a trebuit să mă descurc. Şi a fost exact cum să aşteptăm să fie. Am luat-o, am sărutat-o, a fost foarte fericită.” a Iulian Pîtea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Fosta războinică Diana Senteş nu a ezitat să îşi dea cu părerea despre povestea dintre cei doi. Întrebată dacă crede că este ”vrăjeală” ceea ce se întâmplă între lulian şi Ana Laura Gonzalez şi dacă sentimentele lor nu sunt reale, aceasta a răspuns simplu cu ”Da”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si