După confruntarea cu jandarmii de miercuri, care a avut loc lângă un camion cu voturi despre care senatoarea spunea că sunt furate, aceasta a acuzat că a fost bruscată și lovită de către forțele de ordine. Cu câteva ore în urmă, Diana Șoșoacă a ajuns pentru puțin timp la UPU de la Spitalul Floreasca.

Acum, după ce spune că medicii i-au pus un diagnostic complex, senatoarea este decisă să scoată un certificat de la IML care să ateste actele de violență la care spune că a fost supusă.

Citește și: VIDEO Momentele grele nu-i dau pace! Kevin Spacey a ajuns falit și fără casă

diana sosoaca, scandal, voturi, alegeri 2024

Diana Șoșoacă 

[Sursa foto: Facebook ]

Diana Șoșoacă, la spital după confruntarea cu jandarmii 

Diana Șoșoacă spune că medicii au stabilit că suferă de un traumatism cranio-cerebral, traumatism vertebral toracal direct, contuzii umăr drept, contuzii glezne, contuzii membre inferioare și membre superioare, iar senatoarea este decisă să nu lase lucrurile așa.

În cursul zilei de joi, aceasta a făcut o sesizare către mai multe instituții europene: OSCE, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, Comisia de la Veneţia, Comisia Europeană, Parlamentul European, Ombudsman European, Parchetul European. Diana Șoșoacă spune că a fost victima unui abuz al forțelor de ordine, care ar fi încercat să ascundă furtul voturilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Astăzi, 12.06.2024, în jurul orei 13.00, am descoperit pe Strada Liviu Rebreanu nr. 29 din Bucureşti, Sector 3, o clădire fără însemne, unde persoane nelegitimate şi fără însemne descărcau saci cu voturi. În calitate de senator al României şi de candidat la alegerile europarlamentare, am solicitat procesele verbale de predare-primire a acelor voturi, precum şi acces în incinta respectivă care nu respecta normele legale de depozitare a voturilor pentru a verifica provenienţa voturilor şi legalitatea întregii proceduri.

Jandarmeria nu doar că nu a verificat legalitatea transportului de voturi şi cine sunt persoanele care mutau sacii cu voturi, dar a acţionat cu violenţă împotriva mea, deşi sunt reprezentant al autorităţii de stat şi, în plus, candidat la alegerile europarlamentare.

Complicitatea autorităţilor statului e aşa de mare încât nimeni nu a avut curajul să intervină pentru a potoli violenţa jandarmilor sau a verifica ce se întâmplă cu voturile din saci, deşi am apelat şi numărul de urgenţă 112, Direcţia Naţională Anticorupţie, Autoritatea Electorală Permanentă, Biroul Electoral Central precum şi Serviciul de Protecţie şi Pază pentru a-mi asigura protecţia ca demnitar pentru că jandarmii au declarat că ei nu îmi recunosc această calitate şi nu îi interesează.

Acest atac al Jandarmeriei împotriva unui senator al României şi candidat la alegerile europarlamentare este menit să ascundă frauda imensă de la alegeri şi să descurajeze toate protestele împotriva fraudării alegerilor. De menţionat că nivelul nemaivăzut al fraudelor de la alegerile din 9 iunie a fost sesizat şi de alte partide din Opoziţie, dar toate contestaţiile au fost respinse, indiferent de la ce partid erau. Dar folosirea violenţei împotriva unui senator şi candidat la alegerile europarlamentare arată frica autorităţilor şi dorinţa lor de a ascunde frauda din aceste alegeri cu orice preţ. Ca dovadă, nici până acum autorităţile nu au fost în stare să finalizeze numărătoarea voturilor.

Vă solicit, de aceea, trimiterea unei delegaţii internaţionale pentru a verifica frauda imensă din aceste alegeri, comparabilă cu cea din 1946 când comuniştii au preluat puterea în România prin furtul masiv al voturilor, precum şi să determinaţi autorităţile din România să reia tot procesul de votare pentru că alegerile din 9 iunie au fost furate.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Voi solicita la rândul meu autorităţilor române recunoaşterea fraudei din aceste alegeri şi refacerea lor sub supraveghere internaţională”, se arată în sesizarea pe care a trimis-o Diana Șoșoacă instituțiilor menționate.  

Citește și: VIDEO- Diana Șoșoacă, ordin de protecție față de soțul agresiv. Bărbatul, monitorizat cu brățară la gleznă

diana sosoaca, scandal, voturi, alegeri 2024

Diana Șoșoacă a ajuns la UPU Floreasca.

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si