Aceasta a ales să răspundă la întrebările adresate de Denise Rifai. Aceasta spune că i-a fost scris în stele să fie avocat, deși mama ei și-ar fi dorit să fie medic, dar tot ea spune că e destul un medic în familie.
Aceasta a spus că are un procentaj de câștig de peste 99% al proceselor și spune că nu a fost doar un avocat, ci un prieten al clienților ei.

Citeste si: Diana Șoșoacă, duminică, de la ora 22:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Întrebată "cine sunt generalii din armata Dianei Șoșoacă?", aceasta spune că mareșalul este chiar Dumnezeu și că le mulțumește tuturor celor care au fost alături de ea.

Diana Șoșoacă a fost întrebată ce rol crede că joacă în groapa de hiene din Parlament, iar aceasta a spus că adevăratele hiene care se tem s-au ascuns. " Cred că pentru ei sunt cea mai mare pacoste."

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în partidul AUR. A murit un deputat renumit

Întrebată dacă ar trebui ca lui George Simion să îi fie frică de Diana Șoșoacă, aceasta a spus că oricărui bărbat din România ar trebui să îi fie frică de ea.

Senatoarea Diana Șoșoacă a vorbit și despre viața ei personală și a ținut să sublinieze că soțul ei este cel care deține controlul în casă, că împărtășesc aceleași valori și că este marea ei dragoste.

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Citeste si: Diana Șoșoacă, un nou scandal în plenul Senatului. "Cămașa de forţă este disponibilă" (VIDEO)

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc.

I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.”, a precizat Șoșoacă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si