„Ursula von der Leyen obține un nou mandat de cinci ani în fruntea Comisiei Europene. Peste patru sute de europarlamentari i-au acordat votul pentru a reforma instituția europeană. Unul dintre cei care nu au votat o liderul „SOS România”, Diana Șoșoacă, a fost scoasă cu forța din parlament după ce a întrerupt ședința de trei ori la rând”, a spus Christian Sabbagh.

Decizia de a o scoate cu forța pe Diana Șoșoacă din ședință a fost primită cu aplauze de ceilalți europarlamentari, dar românca a continuat circul. Scena care a întrerupt ședința parlamentului european a fost comentată și de colegii români ai Dianei Șoșoacă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Fostul preot Visarion Alexa, condamnat la închisoare!- wowbiz.ro

Citeste si: Momentele din viață când oamenii îmbătrânesc cel mai mult- antena3.ro

„Mișcările acestea de nu funcționează în Uniunea Europeană. Creează numai penibilitate, lucrează numai rușinea.”

„Este modalitatea prin care Rusia încearcă să, spun așa, transmită un mesaj de instabilitate, numai că nu funcționează. Aici că sunt foarte clare. Când cineva pe arătură este scos afară.”, a spus Dan Bârna, europarlamentar.

„E un accident al istoriei că a ajuns aici. Toate familiile și reprezentanții familiilor democratice proeuropene erau de-a dreptul scandalizate.”

În ciuda scandalului provocat de Diana Șoșoacă, care a acuzat o pe Ursula von der Leyon că i-a ucis pe români în pandemie, aceasta a fost aleasă pentru un nou mandat. Printre prioritățile oficialului european sunt triplarea numărului de polițiști de frontieră pe flancul estic al uniunii, dar și crearea unui scut antiaerian care să protejeze statele membre.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si