Dieta cu lămâie. În acest articol vei găsi informații despre dieta cu apă cu lămâie, cea care te ajută să slăbești 3 kg în 7 zile. 

Principiile dietei cu lămâie

Iată regulile care trebuie respectate cu strictețe pentru a avea rezultate satisfăcătoare. Medicii recomandă să bei în fiecare dimineață un pahar cu suc de lămâie și apă călduță pe stomacul gol și să aștepți cel mult jumătate de oră până la micul dejun.

În aceste trei zile de dietă cu apă cu lămâie este necesar să eviți pe cât mai mult posibil cosumul alimentelor procesate, cele care au un conținut ridicat de chimicale și E-uri, precum fast-food-ul, snacks-urile și produsele de panificație.

Citeste si: Planta banală care conține mai multă vitamina C decât lămâia. Costă doar un leu!

Mai mult decât atât, consumul de dulciuri trebuie redus la minimum pentru a beneficia de rezulatate vizibile. Înlocuiește ciocolata, batoanele proteice sau orice alt tip de dulce cu fructele coapte, nucile, migdalele și mierea.

Dieta cu apă cu lămâie

Ziua 1: Dimineața, pe stomacul gol, se recomandă să consumi un pahar cu suc de lămâie și apă călduță. Așteaptă jumătate de oră până la micul dejun. Nu uita că și pe parcursul zile va trebui să faci același lucru! Un pahar cu apă cu lămâie înainte de mesele principale ale zilei.

Ziua 2: – Sucul de la 2 lămâi trebuie amestecat cu 500 de ml de apă și împărțit în cantități egale: o dată înainte de micul dejun, pe stomacul gol, și a doua oară înainte de somn, dar după cină.

Ziua 3: Se procedează la fel ca în prima zi.

Citeste si: Retete cu dovlecei pentru toate gusturile

Ziua 4: Se procedează la fel ca în a doua zi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Ziua 5: Apă și zeamă de lămâie pe stomacul gol, înainte de micul dejun. În cea de-a cincea zi vei avea voie să consumi legume verzi, turte și pâine pentru întreaga zi. Nu se consumă orez! Seara, se recomandă o salată de fructe sau de lămâie, apoi un pahar cu apă și puțină zeamă de lămâie înainte de somn.

Beneficiile acestei diete

Lămâia este foarte bogată în   vitamina C,  dar are și o serie de substanțe nutritive care ajută la buna funcționare a organismului nostru.

Vitamina A, vitamina E, vitamina B6, acid folic, acid pantotenic, tiamină, flavonoizi, fier, magneziu, calciu, cupru, potasiu, zinc și fosfor sunt doar câteva dintre sutele de puteri miraculoase pe care le are lămâia. Citește, în rândurile de mai jos, care sunt beneficiile lămâilor în alimentația noastră.

Venele sunt întărite

Sucul de lămâie este bogat în bioflavonoidul, un grup de substanţe chimice antioxidante de origine vegetală, care întăreşte pereţii venelor şi ai capilarelor şi reduce durerea, uneori chiar şi apariţia venelor varicoase.

Lămâia are efect antibacterian

Lămâile au efect aseptic și antibacterian, iar pe lângă faptul că sunt benefice în cazul infecțiilor, pot fi utilizate și în tratamentul epidemiilor și bolilor mai grave precum malaria, holeră sau dizenterie.

Sistemul imunitar este întărit

Lămâia este un antioxidant puternic și are o compoziție unică, cu efecte puternice asupra sistemului imunitar. Medicii recomandă consumul acesteia în cazuri de răceală, gripă, infecții ale tractului respirator, infecții urinare și multe alte afecțiuni.

Citeste si: Veste bună pentru gospodine și pensionare! Statul oferă bani pentru repartitoare. Cine va putea beneficia de un voucher de 750 de lei- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro

Citeste si: Imagini fără precedent cu suprafața Soarelui, la cea mai înaltă rezoluție de până acum: „Arată în detaliu frumusețea câmpului magnetic”- antena3.ro

Scad riscul de infarct

Lămâile conțin mult mai mult potasiu decât alte fructe, cum sunt merele sau strugurii. Potasiul ne ajută să avem o inimă sănătoasă. În plus, lămâile întăresc vasele de sânge și pot preveni hemoragia internă.

Tulburări digestive

Sucul de lămâie adăugat într-o cană cu apă sau ceai îmbunătățește digestia, previne arsurile gastrice și este eficient împotriva constipației.

Citeste si: Planta banală care conține mai multă vitamina C decât lămâia. Costă doar un leu!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si