In articol:
- Dieta cu struguri. Te ajută să slăbești foarte ușor
- Cum se ține dieta cu struguri?
- Dietă cu struguri
- Contraindicaţii în dieta cu struguri
Dieta cu struguri. Te ajută să slăbești foarte ușor. Dieta cu struguri este un regim de slăbire inedit care ajută atât la eliminarea kilogramelor în exces, cât și la detoxifierea organismului.
Dieta cu struguri o poți ține dacă vrei să scapi de câteva kilograme rapid, dar fără să te înfometezi. Aceasta este ușor de ținut și te va ajuta să slăbești rapid două kilograme în doar câteva zile.
Dieta cu struguri. Te ajută să slăbești foarte ușor
Aceasta este o dietă rapidă și ușor de ținut, în care ai voie să consumi o gamă variată de alimente, cum ar fi lactate, pește sau carne de pui.
Mi mult, dieta cu struguri poate fi ținută cu struguri proaspeți, consumați ca atare, cu must sau cu smoothie-uri pe bază de struguri, indiferent de soiul acestora.
Citeste si: Îngrașă pepenele roșu? Răspunsul dat de nutriționiști
Cum se ține dieta cu struguri?
Dieta cu struguri poate fi ținută cu struguri proaspeți, consumați ca atare, cu must sau cu smoothie-uri pe bază de struguri, indiferent de soiul acestora.
Această dietă se realizează consumând timp de una-două, maximum trei zile între 1,5 şi cinci kg struguri (sau must proaspăt). Însă, persoanele care au o toleranţă mai redusă la astfel de cure cu crudităţi sau care au diverse afecţiuni pot adapta organismul progresiv, urmând cura în trei etape.
Dieta cu struguri trebuie ținută conform principiilor sale, fără abateri, aceasta garantând eliminarea surplusului de grăsimi și toxine într-o perioadă scurtă. De asemenea, dieta cu struguri promite rezultate de durată și poate fi adaptată în funcție de fiecare persoană în parte.
Citeste si: Alimentele din cămară pentru un somn odihnitor
Dieta cu struguri (sau must) se realizează consumând timp de una-două, maximum trei zile între 1,5 şi cinci kg struguri (sau must proaspăt). Persoanele care au o toleranţă mai redusă la astfel de cure cu crudităţi sau care au diverse afecţiuni pot adapta organismul progresiv, urmând cura în trei etape.
Strugurii au un conținut ridicat de apă, așadar aceștia îți asigură o bună hidratare a organismului, în timp ce zaharurile din compoziţia strugurilor îţi potolesc rapid senzaţia de foame.
Ai grijă însă să respecți cu strictețe această dietă, dacă vrei să funcționeze. În fiecare zi, trebuie să consumi aproximativ 500 de grame de struguri.
Dietă cu struguri
Micul dejun: 100 de grame de brânză de vaci degresată cu mărar, patru felii de pâine neagră sau graham şi 200 de grame de struguri
Prânz: 250 de grame de piept de pui preparat la grătar, condimentat cu sare şi piper, 50 de grame de brânză de vaci degresată amestecată cu 100 de grame de iaurt şi două linguri de lapte, condimentată cu sare şi piper şi 150 de grame de struguri
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Citeste si: Cinci curiozități despre struguri, fructul vedetă al toamnei
Cină: 400 de grame de varză fiartă aproximativ 20 minute cu o lingură de unt, iar la final se amestecă cu 200 de grame de struguri şi se mai lasă la foc încă cinci minute, plus 250 de grame de file de peşte condimentat, prăjit în unt
Gustare: Îţi poţi prepara şi un cocktail din struguri, care va accelera ritmul dietei: amestecă 200 de ml de suc de morcovi cu 125 de ml de suc proaspăt de struguri, 30 de ml de suc de ţelină şi o linguriţă de miere. Adaugă apoi şi sucul proaspăt al unei lămâi şi bea cocktailul imediat.
Contraindicaţii în dieta cu struguri
Atenție, dieta cu struguri nu este indicată pentru persoanele care suferă de diabet, hipertensiune arterială în stadiu avansat, probleme renale grave, retenţie de apă în ţesuturi, colită de fermentaţie şi diaree cronică.
Citeste si: Alimente bogate în vitamina D. Nu trebuie să lipsească din dieta ta