Catalin Cazacu a participat, ieri, la prima sa cursa a sezonului regulat de motociclism, a doua etapa a MotoRC (Motorcycle Racing Championship), si a si reusit sa o castige, in ciuda faptului ca, asa cum recunostea si el, era slabit dupa ce, timp de cinci luni, a luptat in show-ul fenomen Exatlon, in echipa “Faimosilor”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cazacu a marturisit ca a avut emotii mari pentru ca nu se simtea bine pus la punct cu pregatirea fizica. Chiar si asa, la calficarile de sambata, el a ocupat primul loc, asigurandu-si plecarea din pole-position, air cursa de ieri a dominat-o cu autoritate, Catalin Cazacu anuntandu-si revenirea ca si favorit la primul lor din Campionatul National de Motociclism. Catalin Cazacu s-a impus la Adancata, in cea de-a doua etapa a MotoRC (Motorcycle Racing Championship), prima cursa a sa din acest an.

Cu toate acestea, imediat dupa ce a revenit din Republica Dominicana, de la filmarile Exatlon, Catalin Cazacu a facut tot ce i-a fost in putere pentru a reveni cat mai repede pe pista. Iar unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-a avut de recuperat a fost forta fizica, extrem de importanta pentru cursele de motociclism, curse in care efortul fizic este unul urias.


Din acest motiv, ne-a destainuit Catalin cazacu in urma cu cateva zile, a si inceput un regim special, dieta lui fiind una de “recuperare”. “Am slabit foarte mult. In afara sa iau vitamine ca sa incerc sa imi revin, nu a facut prea multe”, recunoaste “Vulturul” Catalin Cazacu. Evident, el a intrat si in sala de forta, decis sa impresioneze, asa cum a si facut-o de altfel, la prima lui cursa.

Mai mult chiar, cu cateva zile de a participa la cursa de la Adancata, Catalin Cazacu, chiar daca nu era sigur ca va putea duce o cursa la intensitatea la care este el obisnuit, a spus lucrurilor pe nume. “Am fost obisnuit tot timpul cu dezavantaje, nu e problema, fac fata. Dorinta mea de a castiga este foarte mare si compenseaza neajunsurile”, ne-a spus Catalin Cazacu, acum cateva zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si