Close sidebar
Close sidebar

Diferenta dintre putere si opozitie in Parlament se reflecta si in..toalete. Cum arata grupurile sanitare folosite si putere si opozitie

Cum se face diferenta intre putere si opozitie in Parlament? Nu, nu va ganditi la numarul de parlamentari, ci la lucruri omenesti, cum ar fi toaleta.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pana si toaletele au o ierarhie in parlament. aici suntem la nivelul p1 unde muncesc deputatii, langa sala de plen. Dupa cum puteti vedea este o faianta de calitate, marmura sapun lichid, dar si solid.

Daca urci insa cateva etaje...vei da peste alt peisaj la grupurile sanitare. Faianta veche, de pe vremea lui Ceausescu, chiuvete ciobite si nici urma de sapun.

La etajele unde lucreaza functionarii parlamentului grupurile sanitare se prezinta astfel: usile abia se deschid, iar faianta este veche si bineinteles ca lipsesc uscatoarele de maini.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Diferentele sunt vizibile si pe acelasi palier. Intr-un fel arata toaleta cand esti in barca puterii si in cu totul altul cand...faci opozitie.

"Cum vi se pare ca ala e de pe vremea lui Ceausescu, celalalt de la PSD, e renovat...
Nu am fost acolo, nu stiu, daca imi ziceti dumneavoastra, va cred pe cuvant...pentru mine e ingrijit e curat, acuma e de pe vremea lui Ceausescu asta este"

Peretii au o faianta pe cale sa cedeze, oglinzi in care abia te mai vezi si scurgeri deloc placute ochiului. Dar...in partea cealalta a culoarului alta toaleta te intampina.

Altfel arata toaleta la grupul PSD.  Oglinda mare in care te poti vedea in intregime, dar si un uscator de ultima generatie"

"Daca domnii de la putere au alte toalete, asta este"

Situatia s-ar putea remedia insa. Parlamentul organizeaza o licitatie in vederea modernizarii grupurilor sanitare din casa poporului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI