Cu toate că Dilek și Taner, deopotrivă, își înfruntă mamele, atunci când acestea intervin în relația lor, ambii tineri se vor afla puși în a face alegeri dificile pentru viitor. Dacă Dilek a mărturisit cu toată convingerea că locul ei este acolo unde este Taner, iată că tânărul are remușcări în ceea ce privește viitorul femeii iubite, după ce Gulsum i-a spus acestuia că fiica ei face compromisuri pentru a rămâne lângă el.

Un nou episod din „Poveste din Anatolia”

Pe de altă parte, Suleyman, tatăl lui Serdar, vine în oraș pentru a avea o discuție cu Dilek, iar ceea ce îi va dezvălui bărbatul tinerei o va pune pe gânduri pe frumoasă fată. În urma discuției avute cu Suleyman, Dilek află că fericirea și viitorul lui Taner depind de ea și, cu durere în suflet, va fi nevoită să ia o decizie teribilă.

Și Veysel trece prin momente dramatice, atunci când află că Cemile nu poate avea copii, din cauza unei boli avute în copilărie, și nu știe cum să îi spună acest lucru soției sale, știind cât de mult își dorește aceasta să devină mamă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În episodul anterior, atât Taner cât și Dilek trebuie să se confrunte cu reacțiile mamelor lor, acestea fiind luate prin surprindere că cei doi tineri formează un cuplu.

Citește și: Cavidan, plan malefic la adresa familiei Bozbey. Un nou episod din „Dragoste și speranță”

Pe de o parte, mama lui Taner și-o dorește ca noră pe Elif, iar mama lui Dilek își dorește că aceasta să reia logodna cu Serdar și, mai ales, să revină, alături de ea, în Istanbul.

Taner și Dilek sunt convinși că dacă rămân împreună vor reuși să depășească toate <barierele> vieții.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Taner și Veysel vor cu orice preț să recapete bretul avionului 66 și au intentat proces firmei care l-a achiziționat fără a le cere acordul. Singura problemă a tinerilor este că trebuie să facă rost de bani pentru a putea continua demersurile legale în acest sens.

Citește și: "A murit în somn". Un actor cunoscut care a jucat în seria "Rocky" și în "Predator" s-a stins din viață

Gulsum află cu stupoare că fiica sa a renunțat la a-și susține doctoratul la universitatea unde își dorea să-și continue studiile, și crede că decizia acesteia este din cauza lui Taner.

Ce condiție îi pune Suleyman lui Dilek, pentru a <salva> viitorul lui Taner, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si