Close sidebar
Close sidebar

Dilek, pusă în fața unei decizii dureroase. Un nou episod din „Poveste din Anatolia”

În această seară, de la ora 20:00, în “Poveste din Anatolia”, îndrăgitul serial difuzat la Kanal D, îi regăsim pe protagoniștii productiei aflați în fața unor decizii dificile.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu toate că Dilek și Taner, deopotrivă, își înfruntă mamele, atunci când acestea intervin în relația lor, ambii tineri se vor afla puși în a face alegeri dificile pentru viitor. Dacă Dilek a mărturisit cu toată convingerea că locul ei este acolo unde este Taner, iată că tânărul are remușcări în ceea ce privește viitorul femeii iubite, după ce Gulsum i-a spus acestuia că fiica ei face compromisuri pentru a rămâne lângă el.

Un nou episod din „Poveste din Anatolia”

Pe de altă parte, Suleyman, tatăl lui Serdar, vine în oraș pentru a avea o discuție cu Dilek, iar ceea ce îi va dezvălui bărbatul tinerei o va pune pe gânduri pe frumoasă fată.

În urma discuției avute cu Suleyman, Dilek află că fericirea și viitorul lui Taner depind de ea și, cu durere în suflet, va fi nevoită să ia o decizie teribilă.

Și Veysel trece prin momente dramatice, atunci când află că Cemile nu poate avea copii, din cauza unei boli avute în copilărie, și nu știe cum să îi spună acest lucru soției sale, știind cât de mult își dorește aceasta să devină mamă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În episodul anterior, atât Taner cât și Dilek trebuie să se confrunte cu reacțiile mamelor lor, acestea fiind luate prin surprindere că cei doi tineri formează un cuplu.

Citește și: Cavidan, plan malefic la adresa familiei Bozbey. Un nou episod din „Dragoste și speranță”

Pe de o parte, mama lui Taner și-o dorește ca noră pe Elif, iar mama lui Dilek își dorește că aceasta să reia logodna cu Serdar și, mai ales, să revină, alături de ea, în Istanbul.

Taner și Dilek sunt convinși că dacă rămân împreună vor reuși să depășească toate <barierele> vieții.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Taner și Veysel vor cu orice preț să recapete bretul avionului 66 și au intentat proces firmei care l-a achiziționat fără a le cere acordul. Singura problemă a tinerilor este că trebuie să facă rost de bani pentru a putea continua demersurile legale în acest sens.

Citește și: "A murit în somn". Un actor cunoscut care a jucat în seria "Rocky" și în "Predator" s-a stins din viață

Gulsum află cu stupoare că fiica sa a renunțat la a-și susține doctoratul la universitatea unde își dorea să-și continue studiile, și crede că decizia acesteia este din cauza lui Taner.

Ce condiție îi pune Suleyman lui Dilek, pentru a <salva> viitorul lui Taner, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D.   

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI