Un caz șocant a avut loc într-o localitate din Iași. Un bărbat s-a spânzurat, lângă casă, după ce soția l-a părăsit, conform mărturiilor făcute de cei care l-au cunoscut. Cadavrul acestuia a fost găsit de unul din cei cinci copii pe care îi avea cu femeia, potrivit informațiilor transmise de bzi.ro.

S-a spânzurat din cauza soției care l-a părăsit

Tragedia a avut loc în comuna Probota, din județul Iași.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, ar fi luat decizia de a-și pune capăt vieții din cauza soției. Femeia l-ar fi părăsit și l-ar fi lăsat singur, cu cei cinci copii. 

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de unul dintre copii, în vârstă de 16 ani.

Citește și: Momente dramatice pentru Cristina Neagu. Tatăl handbalistei a murit la 68 de ani. "Se mândrea mereu cu fiica sa- Săgeata Albastră"

Cei care l-au cunoscut au doar cuvinte de laudă despre acesta. Bărbatul era cunoscut în sat drept un om bun și muncitor. Localnicii o învinuiesc pe femeie de gestul bărbatului și o acuză că l-ar fi părăsit pentru altul.

„Din cauza ei s-a spânzurat cică. Lumea vorbește că ea a plecat la altul în străinătate. El a rămas să aibă grijă de copii. Era un băiat foarte bun, muncitor, mare păcat.

De ea nu știu ce să zic. Auzeam că pleca des de acasă, mai mergea în străinătate, se întorcea și tot așa. Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostul”, a mărturisit un localnic.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un alt localnic spune că mereu bărbatul se îngrijea de copii, cu toate că prin sat se vorbea că nu toți ar fi ai lui. Mai mult decât atât, pe lângă părăsirea soțului, oamenii o acuză de abandonarea copiilor.

„Avea 5 copii, dar nu știu dacă sunt ai lui toți. Ai ei da, dar ai lui nu știu. S-au auzit multe prin sat, dar nu știu, nu prea poți pune bază în gura lumii. Ea era așa, mai libertină. El a fost gospodar, a avut grijă de copii. Ea pleca și nu se mai uita înapoi… O mamă nu ar trebui să facă așa… Dar este familia lor, treaba lor”, a mărturisit un localnic.

Potrivit sursei citate anterior, femeia ar fi dat o declarație pe propria răspundere în care consemna că se va îngriji de cei cinci copii, minori, cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani.

Citește și: VIDEO Din gelozie, și-a ucis soția în somn, după care și-a pus capăt zilelor! Declarațiile dureroase ale mamei victimei: „Toată viața lui asta spunea”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un bărbat din Iași s-a sinucis după ce a fost părăsit de soție

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

„La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 01.48, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 16 ani, cu privire la faptul că l-a găsit pe tatăl său, decedat, în curtea locuinței de pe raza comunei Probota. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind găsit un bărbat în vârstă de 43 ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si